Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannelsesleder - vvs-, smede- og industriteknikeruddannelserne

Roskilde Tekniske Skole søger en uddannelsesleder med ansvar for vvs-, smede- og industritekniker-uddannelserne med tilhørende praktikcenter.

Jobbet

Uddannelseslederen varetager pædagogisk og faglig ledelse af undervisningsteams samt administrative opgaver i en afdeling bestående af fire velfungerende teams og et praktikcenter.

Uddannelseslederen virker som facilitator i den daglige sparring mellem lærerne på de tre uddannelser.  

Det er et mål for uddannelseslederen, at kontakten til brancherne styrkes, dels som et vigtigt led i at være på forkant med uddannelsernes udvikling, teknologier og tendenser, og dels for at en styrket kontakt til virksomhederne medvirker til at sikre, at så mange elever som muligt får en læreplads.

I forbindelse med stillingen som uddannelsesleder vil der også være tværgående opgaver, som skal udføres i tæt samarbejde med skolens øvrige ledere og medarbejdere.

Det forudsætter vilje og evne til at indgå i samarbejde med engagement, respekt og idérigdom. Uddannelseslederen referer til uddannelseschefen.

Kompetencer

  • Erfaring med planlægning herunder analytiske evner samt struktureret tilgang til opgaverne
  • Evne til i en samarbejdskultur at motivere og coache medarbejderne til at omsætte initiativer til konkrete handlinger og resultater
  • Mod, gennemslagskraft og idérigdom i forhold til udvikling af afdeling og personale
  • Imødekommende, nysgerrig og empatisk tilgang i dialogen med personale og samarbejdspartnere
  • Branchekendskab og netværk, samt kendskab til erhvervsuddannelserne er en fordel.

Ansættelse sker på tjenestemandslignende vilkår i lønramme 34, skalatrin 47. Der kan forhandles tillæg efter reglerne om ny løn. Hertil kommer 18 % pension hos PFA.  

Stillingen ønskes besat den 1. marts 2018 eller efter aftale. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos uddannelseschef Kirsten Bach, kb@rts.dk eller tlf. 22 68 67 80.

Ansøgning med kopi af relevante eksamensbeviser og referencer skal være skolen i hænde senest den 16. januar 2018. Stillingen kan kun søges via skolens hjemmeside http://www.rts.dk/job.

Roskilde Tekniske Skole udbyder en lang række erhvervsuddannelser, kurser og htx til mere end 3200 årselever. Vi har 450 medarbejdere og en omsætning på 340 mio. kr. Læs om skolen, vores værdigrundlag og personalepolitik på http://www.rts.dk.

Roskilde Tekniske Skole
Postboks 132  •  Pulsen 10  •  4000 Roskilde  •  Telefon 46 300 400


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her