Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PensoPay søger medarbejder til kundeserviceopgaver og compliance

PensoPay er leverandører af betalingsløsninger til e-commerce, og vi leder efter en detaljeorienteret og serviceminded kollega, der har en god kommerciel forståelse og vil sætte en stolthed i at bidrage til vores kunders succes - og dermed også vores succes.

Du bliver ansvarlig for at køre compliance på vores nye kunder, hvilket indebærer at al relevans kundeinfo indsamles og vurderes ift antihvidvask lovgivningen. Vores kunder kommer fra hele Europa, og du vil have fokus på at få dem godt igang med deres betalingsløsning.

Udover de kundeorienterede opgaver, vil der være administrative opgaver og ledelse af mindre projekter. Disse projekter kan omfatte alt fra marketing tiltag til optimering af arbejdsgange.

Krav:

  • Gode skriftlige og mundtlige egenskaber i engelsk og dansk
  • Er grundig og detaljeorienteret
  • Erfaring med kundeservice

 

Store +’er:

  • Taler tysk eller yderligere et europæisk sprog
  • Erfaring med webshop drift
  • Erfaring med online markedsføring
  • Account management erfaring

 

Vi tilbyder:

1. Høj grad af fleksibilitet og frihed (hjemmearbejdsdage er en mulighed)

2. Du kommer til at indgå i PensoPay teamet med udgangspunkt i Vejle

3. Gode muligheder for personlig og faglig udvikling

 

Hvad kan du forvente?

Vi er et lille team og vi hjælper hinanden med lykkes. Det betyder at vi byder ind de evner vi har eller på områder der har vores interesse, og det kan betyde enestående udviklingsmuligheder for dig som person. 

Vores værdier afspejler hvordan vores kunder ser PensoPay: kompetente, ordentlige, troværdige og kundeorienteret. Vi forventer dog ikke - fra første fløjt- at du er selvkørende, men vi forventer at vores kunder tages alvorligt fra dag 1. Du kan forvente at vi klæder dig godt på til at løse dine opgaver.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her