Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vikarformidler til PVB-Pædagogisk Vikarbureau ApS

Vi søger en vikarformidler til vores administration på Frederiksberg.

PVB koncernen er et af landets største aktører af vikarbureauer indenfor det pædagogiske, det undervisningsmæssige og socialrådgiverområdet. Vi formidler fagpersoner til korte og længerevarende vikariater og opgaver til offentlige og private kunder.

Som vikarformidler har du i samarbejde med dine kolleger i vikarformidlerteamet samt ledelsen, ansvaret for formidling af fagpersoner til vikariater og opgaver.

Vi er en dynamisk personalegruppe på 14 fagpersoner med forskellige uddannelser og baggrunde, der sætter pris på at arbejde på tværs af faggrupper. Vi kan tilbyde et godt arbejdsmiljø i lækre, nyindrettede lokaler på Frederiksberg. Vi holder et højt fagligt niveau men sætter samtidig pris på en uformel atmosfære.

Arbejdsopgaver

  • Formidling af vikarer og til korte og længere forløb indenfor pædagogik og undervisning
  • Afholdelse af Jobsamtaler med potentielle vikarer
  • Telefonisk kontakt med kunder og vikarer
  • Administrative opgaver i forbindelse med udførelsen af arbejdet
  • Ad hoc opgaver i samarbejde med kollegaer

 Arbejdstid

Arbejdstiden er fordelt i kontorets åbningstid imellem kl. 07.00 – 17.00. Som en del af den samlede arbejdstid på 37 timer om ugen skal man påregne 5-7 aftener om måneden, med firmaets vagttelefon efter kontorets lukketid.

 Personlige og faglige kompetencer

Du skal kunne indgå i et dynamisk team, hvor der samarbejdes på tværs af faggrupper og hvor virksomheden er i konstant udvikling.

Du har en faglig stolthed i dit arbejde og ønsker at levere et resultat af høj kvalitet, dertil er du struktureret og åben overfor håndtering af forskellige typer af opgaver.

IT-kompetencer:  Du er superbruger og er vant til at bruge en computer i dit daglige arbejde.

Uddannelse

Relevant uddannelse som pædagog, gerne med viden, efteruddannelse eller erfaring med det specialpædagogiske område, eller erfaring med arbejdsopgaverne i jobbeskrivelsen.

Stillingen ønskes tiltrådt 15.8.2018.

Timetallet vil være på 37 timer. Lønnen forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Ansøgningsfrist. 17.6.2018

Samtaler forventes afholdt i uge 25 (onsdag og torsdag).

Send en kortfattet ansøgning og dit udspil til lønforhandling, til Direktør Rasmus Thornval på rt@pvb.dk, mærk ansøgningen ”Vikarformidler”.

Du er velkommen til at læse om PVB Pædagogisk Vikarbureau på www.pvb.dk

Se mere på vores ansøgersite: https://pvb.brandero.com


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her