Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglært tjener søges til fast stilling.

Vi søger en dygtig faglært tjener til fuldtidsstilling.

Har du ro i maven og kan bevare overblikket i travle perioder samt erfaring inden for faget, så er det dig vi mangler til vores team. Så vil du være en del af holdet med 2 tjenere og 2 elever på en af Blokhus´travleste restauranter så send endelig en ansøgning.

Vi forventer at du er:
 • Serviceminded og vant til at betjene både selskabs- og a la carte gæster på en professionel og imødekommende måde
 • Engageret, positiv, fleksibel og god til selv at se, hvor der er brug for hjælp
 • Kvalitetsbevidst, omhyggelig og med sans for detaljen
 • Glad, udadvendt og velsoigneret
 • Ikke er afhængig af offentlig transport
Vi tilbyder:
 • Fuldtidsstilling.
 • Løn efter kvalifikationer samt god pensionordning.
 • Overenskomst
 • måneds vagtplan.

Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning" eller ring til Jakob Tømmerby på 41246989

Se mere på vores ansøgersite: https://restaurantnordstjernen.brandero.com


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330024700Phoenix-f983e7c212019-05-15T13:00:52.557Faglært tjener søges til fast stilling.
Vi søger en dygtig faglært tjener til fuldtidsstilling.

Har du ro i maven og kan bevare overblikket i travle perioder samt erfaring inden for faget, så er det dig vi mangler til vores team. Så vil du være en del af holdet med 2 tjenere og 2 elever på en af Blokhus´travleste restauranter så send endelig en ansøgning.

Vi forventer at du er:
 • Serviceminded og vant til at betjene både selskabs- og a la carte gæster på en professionel og imødekommende måde
 • Engageret, positiv, fleksibel og god til selv at se, hvor der er brug for hjælp
 • Kvalitetsbevidst, omhyggelig og med sans for detaljen
 • Glad, udadvendt og velsoigneret
 • Ikke er afhængig af offentlig transport
Vi tilbyder:
 • Fuldtidsstilling.
 • Løn efter kvalifikationer samt god pensionordning.
 • Overenskomst
 • måneds vagtplan.

Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning" eller ring til Jakob Tømmerby på 41246989

Se mere på vores ansøgersite: https://restaurantnordstjernen.brandero.com

2019-06-19T00:52:28.540 Vi søger en dygtig faglært tjener til fuldtidsstilling. Har du ro i maven og kan bevare overblikket i travle perioder samt erfaring inden for faget, så er det dig vi mangler til vores team. Så vil du være en del af holdet med 2 tjenere og 2 elever på en af Blokhus´travleste restauranter så send endelig en ansøgning. Vi forventer at du er: Serviceminded og vant til at betjene både selskabs- og a la carte gæster på en professionel og imødekommende måde Engageret, positiv, fleksibel og god til selv at se, hvor der er brug for hjælp Kvalitetsbevidst, omhyggelig og med sans for detaljen Glad, udadvendt og velsoigneret Ikke er afhængig af offentlig transport Vi tilbyder: Fuldtidsstilling. Løn efter kvalifikationer samt god pensionordning. Overenskomst måneds vagtplan. Send din ansøgning via knappen Send ansøgning eller ring til Jakob Tømmerby på 41246989 Se mere på vores ansøgersite: https: restaurantnordstjernen.brandero.comrestaurantnordstjernen.brandero.com10Phoenixf983e7c2101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-18T00:00:000000https://restaurantnordstjernen.brandero.com/job/faglaert-tjener-soeges-til-fast-stilling-2272246592#mail0EuropaDanmarkJyllandNordjyllandJammerbugt3527944Restaurant Nordstjernen11Høkervej 19492BlokhusDKDanmarkORS/f983e7c2_logo.jpegORS/Small/f983e7c2_logo.jpeg0
info@restaurantnordstjernen.dkDKDanmarkDanmark
8Fuldtid46Permanent761338MwCareerSiteMinimumbc6d1dac-84f1-4a41-8140-7dd515b9a48600115-05-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f983e7c2https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=f983e7c2https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f983e7c2&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f983e7c2&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/2.jpgFaglært tjener søges til fast stilling.12007991Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration361824075Jakob Tømmerbyinfo@restaurantnordstjernen.dkDanmarkDanmark330118598Karma Sushi Aalborg - søger tjenereRobot Karma Sushi søger friske og veloplagte uddannede, som ikke-uddannede tjenere. Karma Sushi har idag syv restauranter beliggende i København, Aarhus, Aalborg og Frederikshavn. Karma Sushi er ikke en traditionel sushikæde, da Karma laver fusionssushi, hvor det japanske sushi er grundlæggende, kombineret med franske tilberedningsmetoder og nordisk tilbehør. Arbejdsopgaverne er som tjener, hvor du skal kunne vise engagement og faglighed i enhver situation. Hos Karma Sushi tror vi på, at det er nemmere at gøre en glad person faglig kompetent end at gøre en faglig kompetent person glad. Derfor ser vi dine personlige kvalifikationer mindst lige så vigtige som dine professionelle faglige kompetencer. OM STILLINGEN Stillingen kræver: Engagement Ydmyghed Loyalitet Fleksibilitet Positivitet Serviceminded Dygtig til mersalg og ikke mindst skal du kunne være ambassadør for Karma. Hvis disse punkter er nogle du kan identificere dig med, skal du skynde dig at sende et CV og ansøgning til Karma Sushi. Arbejdstid: 15-25 timer om ugen hovedsageligt aften og weekend.

Karma Sushi søger friske og veloplagte uddannede, som ikke-uddannede tjenere.

Karma Sushi har idag syv restauranter beliggende i København, Aarhus, Aalborg og Frederikshavn. Karma Sushi er ikke en traditionel sushikæde, da Karma laver fusionssushi, hvor det japanske sushi er grundlæggende, kombineret med franske tilberedningsmetoder og nordisk tilbehør. 

Arbejdsopgaverne er som tjener, hvor du skal kunne vise engagement og faglighed i enhver situation. Hos Karma Sushi tror vi på, at det er nemmere at gøre en glad person faglig kompetent end at gøre en faglig kompetent person glad. Derfor ser vi dine personlige kvalifikationer mindst lige så vigtige som dine professionelle faglige kompetencer.

OM STILLINGEN

  Stillingen kræver:

 • Engagement
 • Ydmyghed
 • Loyalitet
 • Fleksibilitet
 • Positivitet
 • Serviceminded
 • Dygtig til mersalg
 • og ikke mindst skal du kunne være ambassadør for Karma.

Hvis disse punkter er nogle du kan identificere dig med, skal du skynde dig at sende et CV og ansøgning til Karma Sushi.

Arbejdstid: 15-25 timer om ugen hovedsageligt aften og weekend.

 

Karma Sushi AalborgAalborg2019-11-06T00:00:002019-12-29T00:00:00
330117871Tjener til provenceRobot ! Er du vores nye Tjener? !!Vi søger en tjener nu, som både kan arbejde i dag- og aftenstimerne. Arbejdet vil bestå i omkring 40 til 60 timer pr.måned. Og har du erfaring ville det kun være en bonus. Send os en ansøgning på provence@stofanet.dk,eller kig forbi os med din ansøgning..

! Er du vores nye Tjener?

!!Vi søger en tjener nu, som både kan arbejde i dag- og aftenstimerne.

Arbejdet vil bestå i omkring 40 til 60  timer pr.måned.

Og har du erfaring ville det kun være en bonus.

Send os en ansøgning på provence@stofanet.dk,eller kig forbi os med din ansøgning..

Restaurant ProvenceAalborg2019-11-05T00:00:002019-12-27T00:00:00
330115313Tjenere/bartendereRobot El Mariachi Gastro Pub får mere og mere travlt og vi søger derfor et par dygtige tjenere bartendere der kan komplimetere vores velfungerende team. Vi skal bruge 2 deltidsmedarbejdere. Der er tale om skiftende arbejdstider og de fleste vagter er torsdag, fredag og lørdag. Du skal have tjener-erfaring og helst et par års erfaring. Du må også gerne have viden om special-øl, vin og cocktails det er en fordel, men ikke et must. Du skal tale dansk. På cocktail-delen skal du have lyst til at være en del af et team, der stræber efter at være blandt de bedste i Danmark. Der er rig mulighed for at bliver lært godt op og influere hvad vi skal fremadrettet. Konceptet er engelsk gastropub med mexicansk mad og med service i højsædet. Vi sætter en ære i at servere gode øl, lækker vin og fantastiske cocktails alt sammen krydret med autentisk mexicansk køkken. Det er vigtigt, at man har forståelsen omkring, at man altid er i bevægelse, hvad end der er mange eller få gæster. Det er også vigtigt, at man forstår at holde orden og holde restauranten ren og pæn. Vi har et godt socialt team, og søger en der vil være en del af vores lille familie. Det er vigtigt, at man forstår at sætte kunden i højsædet og skabe en god relation til vores gæster. Vedhæft gerne et billede på ansøgningen. Ansøg på: job@elmariachi.dk eller kig forbi med din ansøgning. Tiltrædelse hurtigst muligt.

El Mariachi Gastro Pub får mere og mere travlt og vi søger derfor et par dygtige tjenere/bartendere der kan komplimetere vores velfungerende team.

Vi skal bruge 2 deltidsmedarbejdere. Der er tale om skiftende arbejdstider og de fleste vagter er torsdag, fredag og lørdag.

Du skal have tjener-erfaring og helst et par års erfaring. Du må også gerne have viden om special-øl, vin og cocktails – det er en fordel, men ikke et must.

Du skal tale dansk.

På cocktail-delen skal du have lyst til at være en del af et team, der stræber efter at være blandt de bedste i Danmark. Der er rig mulighed for at bliver lært godt op og influere hvad vi skal fremadrettet.

Konceptet er engelsk gastropub med mexicansk mad og med service i højsædet. Vi sætter en ære i at servere gode øl, lækker vin og fantastiske cocktails – alt sammen krydret med autentisk mexicansk køkken.

Det er vigtigt, at man har forståelsen omkring, at man altid er i bevægelse, hvad end der er mange eller få gæster. Det er også vigtigt, at man forstår at holde orden og holde restauranten ren og pæn.

Vi har et godt socialt team, og søger en der vil være en del af vores lille familie.

Det er vigtigt, at man forstår at sætte kunden i højsædet og skabe en god relation til vores gæster.

Vedhæft gerne et billede på ansøgningen.

Ansøg på: job@elmariachi.dk eller kig forbi med din ansøgning.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Restaurant Dansende Farmor I/SAalborg2019-10-31T00:00:002019-12-24T00:00:00
330132147Servicemedarbejder med smil på læben - deltidRobot Er du struktureret? Har du let til smil og forstår du at skabe overblik? Så er du måske den nye kollega vi søger til vores serviceteam og personalekantine i Aalborg. Her venter nemlig et spændende job på deltid til en serviceminded og smilende ny kollega! Tiltrædelse: 6. januar 2020 - eller hurtigst muligt derefter Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Du er alsidig, struktureret og brænder for service Du kan strukturere din arbejdsdag, planlægge dine ruter og arbejdsopgaver så det giver mening for huset og dine kolleger. Du er hele tiden på forkant med bestilling af diverse kontorartikler, kaffe te mv. og klargøring af lokaler til møder mm. Hvad indebærer sådan et job Du kan se frem til et selvstændigt job, hvor glæden ved at yde service er drivkraften. Og så nyder du at arbejde i et miljø med engagerede kolleger, hvor god service og glade brugere af huset er d t, det drejer sig om: Fast job på deltid - 25 timer pr. uge - arbejdstid mellem kl. 8.00 - 13.00 (fleksibelt mellem 6.00-18.00) Dine primære opgaver er, rengøring og påfyldning af produkter i kaffeautomater i huset, soignering af tekøkkener, barassoer og venteområder, klargøring af AV udstyr i mødelokaler, bestilling af forbrugsvarer til huset samt fordeling af disse og handyman opgaver Herudover skal du lave rengøringstjek, og modtage post og pakker mm. Du ser frem til at servicere huset og hjælpe med diverse praktiske opgaver Kort og godt om dig og dit nye job Du er god til praktiske opgaver, serviceassistent, handyman eller lignende Du er struktureret, har styr på systemer og IT og så er du lærenem Du er glad, udadvendt og trives i et arbejde med kontakt med mange mennesker Du er glad for at arbejde i et team, som hele tiden vil være bedre Du er omstillingsparat, og kan udover dine daglige opgaver give en hånd med hvor der ellers kunne være brug for det Sådan er din nye arbejdsplads Du vil blive en del af et team på 6 servicemindede kolleger med forskellig baggrund og forskellige opgaver. Den største del af teamet laver dagligt mad til ca. 220 spisende gæster og din rolle vil være at indgå i teamet som den praktiske servicemedarbejder og handyman i hele huset. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi lægger vægt på både god mad og god service og hjælper hinanden med de forskellige opgaver der er, når et stort kontorhus skal fungere i dagligdagen. Bemærk, at kun ansøgere, der opfylder kravene kommer i betragtning til stillingen. Vi forventer senest at indkalde til samtaler først i det nye år. Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på knappen Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Er du struktureret? Har du let til smil og forstår du at skabe overblik? Så er du måske den nye kollega vi søger til vores serviceteam og personalekantine i Aalborg. Her venter nemlig et spændende job på deltid til en serviceminded og smilende ny kollega!

Tiltrædelse: 6. januar 2020 - eller hurtigst muligt derefter
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Du er alsidig, struktureret og brænder for service

Du kan strukturere din arbejdsdag, planlægge dine ruter og arbejdsopgaver så det giver mening for huset og dine kolleger. Du er hele tiden på forkant med bestilling af diverse kontorartikler, kaffe/te mv. og klargøring af lokaler til møder mm.

Hvad indebærer sådan et job …

Du kan se frem til et selvstændigt job, hvor glæden ved at yde service er drivkraften. Og så nyder du at arbejde i et miljø med engagerede kolleger, hvor god service og glade brugere af huset er dét, det drejer sig om:

 • Fast job på deltid - 25 timer pr. uge - arbejdstid mellem kl. 8.00 - 13.00 (fleksibelt mellem 6.00-18.00)
 • Dine primære opgaver er, rengøring og påfyldning af produkter i kaffeautomater i huset, soignering af tekøkkener, barassoer og venteområder, klargøring af AV udstyr i mødelokaler, bestilling af forbrugsvarer til huset samt fordeling af disse og handyman opgaver
 • Herudover skal du lave rengøringstjek, og modtage post og pakker mm.
 • Du ser frem til at servicere huset og hjælpe med diverse praktiske opgaver

Kort og godt om dig og dit nye job

 • Du er god til praktiske opgaver, serviceassistent, handyman eller lignende
 • Du er struktureret, har styr på systemer og IT og så er du lærenem
 • Du er glad, udadvendt og trives i et arbejde med kontakt med mange mennesker
 • Du er glad for at arbejde i et team, som hele tiden vil være bedre
 • Du er omstillingsparat, og kan udover dine daglige opgaver give en hånd med hvor der ellers kunne være brug for det

Sådan er din nye arbejdsplads

Du vil blive en del af et team på 6 servicemindede kolleger med forskellig baggrund og forskellige opgaver. Den største del af teamet laver dagligt mad til ca. 220 spisende gæster og din rolle vil være at indgå i teamet som den praktiske servicemedarbejder og handyman i hele huset. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi lægger vægt på både god mad og god service – og hjælper hinanden med de forskellige opgaver der er, når et stort kontorhus skal fungere i dagligdagen.

Bemærk, at kun ansøgere, der opfylder kravene kommer i betragtning til stillingen.

Vi forventer senest at indkalde til samtaler først i det nye år.

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Fazer Food Services A/SAalborg2019-11-28T00:00:002020-01-24T00:00:00
330133371Tjener og vin-kender søges til Douro Wine Bar i AalborgRobot Har du sans for service og en passion for vin og lækre råvarer? Hos Douro Wine Bar i Aalborg søger vi en tjener, som er klar på at give vores gæster den allerbedste vinoplevelse Hvem er vi? Vi serverer portugisiske vine og er derfor naturligt interesseret i disse, heriblandt portvin Vi har brug for dig og dit gode humør til at skabe gode minder for vores gæster Vil kan tilbyde dig: Et job med masser af ansvar og mulighed for både faglig og personlig udvikling At blive en del af en virksomhed hvor der er plads til at lære nyt samt lære fra sig En arbejdsplads hvor vi står klar til at hjælpe hinanden Et job med udviklingsmuligheder og højt til loftet Kan du som minimum sige ja til følgende? Du er munter, udadvendt og nysgerrig på at undersøge, hvad Portugals vine har at tilbyde Du er serviceminded og kan bevare overblikket i pressede situationer Du har lyst til at prøve noget nyt og fordybe dig inden for feltet Du har gerne en god sans for orden og struktur Du kan godt lide vin, og har muligvis også forstand på det, eller lyst til at lære mere om det Har du allerede erfaringen med vin, er det en stor fordel. Du vil få en grundig gennemgang af vores vine samt materialer herom, som kan gøre dig klogere på, hvad vi har at tilbyde. Arbejdstimerne er fleksible, men ligger typisk mellem 8-15 timer om ugen. Man arbejder typisk om aftenen og i weekenderne.

Har du sans for service og en passion for vin og lækre råvarer? Hos Douro Wine Bar i Aalborg søger vi en tjener, som er klar på at give vores gæster den allerbedste vinoplevelse

 

Hvem er vi?

 • Vi serverer portugisiske vine og er derfor naturligt interesseret i disse, heriblandt portvin
 • Vi har brug for dig og dit gode humør til at skabe gode minder for vores gæster

 

Vil kan tilbyde dig:

 • Et job med masser af ansvar og mulighed for både faglig og personlig udvikling
 • At blive en del af en virksomhed hvor der er plads til at lære nyt samt lære fra sig
 • En arbejdsplads hvor vi står klar til at hjælpe hinanden
 • Et job med udviklingsmuligheder og højt til loftet

 

Kan du som minimum sige ”ja” til følgende?

 • Du er munter, udadvendt og nysgerrig på at undersøge, hvad Portugals vine har at tilbyde
 • Du er serviceminded og kan bevare overblikket i pressede situationer
 • Du har lyst til at prøve noget nyt og fordybe dig inden for feltet
 • Du har gerne en god sans for orden og struktur
 • Du kan godt lide vin, og har muligvis også forstand på det, eller lyst til at lære mere om det

 

Har du allerede erfaringen med vin, er det en stor fordel. Du vil få en grundig gennemgang af vores vine samt materialer herom, som kan gøre dig klogere på, hvad vi har at tilbyde. Arbejdstimerne er fleksible, men ligger typisk mellem 8-15 timer om ugen. Man arbejder typisk om aftenen og i weekenderne.

Douro Aalborg ApSAalborg2019-12-02T00:00:002019-12-13T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Karma Sushi Aalborg - søger tjenere

Karma Sushi Aalborg

Aalborg
Karma Sushi søger friske og veloplagte uddannede, som ikke-uddannede tjenere. Karma Sushi har idag syv restauranter beliggende i København, Aarhus, Aalborg og Frederikshavn. Karma Sushi er ikke en traditionel sushikæde, da Karma laver fusionssushi, ...
Indrykket:6. november 2019
Udløbsdato:29. december 2019

Tjener til provence

Restaurant Provence

Aalborg
! Er du vores nye Tjener? !!Vi søger en tjener nu, som både kan arbejde i dag- og aftenstimerne. Arbejdet vil bestå i omkring 40 til 60 timer pr.måned. Og har du erfaring ville det kun være en bonus. Send os en ansøgning på provence@stofanet.dk,elle...
Indrykket:5. november 2019
Udløbsdato:27. december 2019

Tjenere/bartendere

Restaurant Dansende Farmor I/S

Aalborg
El Mariachi Gastro Pub får mere og mere travlt og vi søger derfor et par dygtige tjenere bartendere der kan komplimetere vores velfungerende team. Vi skal bruge 2 deltidsmedarbejdere. Der er tale om skiftende arbejdstider og de fleste vagter er tors...
Indrykket:31. oktober 2019
Udløbsdato:24. december 2019

Servicemedarbejder med smil på læben - deltid

Fazer Food Services A/S

Aalborg
Er du struktureret? Har du let til smil og forstår du at skabe overblik? Så er du måske den nye kollega vi søger til vores serviceteam og personalekantine i Aalborg. Her venter nemlig et spændende job på deltid til en serviceminded og smilende ny ko...
Indrykket:28. november 2019
Udløbsdato:24. januar 2020

Tjener og vin-kender søges til Douro Wine Bar i Aalborg

Douro Aalborg ApS

Aalborg
Har du sans for service og en passion for vin og lækre råvarer? Hos Douro Wine Bar i Aalborg søger vi en tjener, som er klar på at give vores gæster den allerbedste vinoplevelse Hvem er vi? Vi serverer portugisiske vine og er derfor naturligt intere...
Indrykket:2. december 2019
Udløbsdato:13. december 2019