Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Softwareudvikler til ungt online miljø

Vil du lære fra nogle af de bedste softwareudviklere i branchen og samtidig kickstarte din karriere som primært backend udvikler i et ungt online miljø med iværksætterånd? Så får du her muligheden!
 
Vi bygger fremtidens lejeboligplatform 
Hos BoligPortal bygger vi fremtidens lejeboligplatform med afsæt i en helt ny Tech Stack baseret på moderne teknologi – og det arbejde skal du være med til at fortsætte i tæt samarbejde med vores frontend udviklere og product team. Som backend udvikler bliver du en del af et udviklingshold på 12 mand, der alle arbejder dedikeret på at gøre lejeboligmarkedet bedre for både boligsøgende og udlejere, hvilket vi sætter lidt af en ære i og er stolte af. At skifte bolig - eller komme ind på boligmarkedet for første gang - er trods alt en stor begivenhed i de fleste menneskers liv!  
 
Vi indtager nye lande – og du skal med på rejsen! 
Som forretning er vi på en spændende rejse med internationalisering af BoligPortal konceptet, og pt. er vi både i Danmark, Sverige og Tyskland, ligesom vi har ambitioner om at indtage flere lande i de kommende år. Den ambition stiller store krav til både hastighed, måden vi udvikler på og vores evne til at samarbejde internt såvel som på tværs af North Media Online, som BoligPortal er en del af. Samarbejde og videndeling er derfor noget vi bevidst dyrker og selvfølgelig forventer, at du bidrager til. Selvom vi er markedsleder i Danmark, er vi ikke blevet tunge bagi, men arbejder stadigvæk i bedste start-up stil, hvor der ikke er langt fra idé til handling. 
 
Nu til den lidt mere nørdede info…. 
Vores Tech Stack består af: 
  • Python 
  • Django 
  • TypeScript 
  • ReactJS 
  • Bootstrap 
  • (S)CSS. 
  • PHP (nuværende platform)  
 
Hvem er du? 
Du er enten nyuddannet eller har 1-2 års erfaring, og du ikke bare interesserer dig for softwareudvikling – du brænder så meget for det, at det sikkert også er din hobby. Du er nysgerrig, lærevillig og ikke bleg for at komme med input og blande dig i den faglige debat – det forventer vi faktisk af dig. 
 
Har du erfaring med vores tech stack og er det en fordel – men absolut ikke et krav, der er andre ting, vi lægger mere vægt på, såsom indstilling, talent og samarbejdsevne. Hvor der er vilje er der vej, som man siger! 
 
Om os 
Vi holder til i Aarhus tæt ved Katrinebjerg og er meget engageret i diverse techmiljøer. Hos os vil du få engagerede kolleger, som både brænder for hver vores fagområde og for virksomhedens fælles mål. Vi har et inspirerende fagligt miljø, hvor tværfagligt samarbejde og intern vidensdeling er en selvfølge. Vi stiller høje krav til os selv og hinanden, og ser det som et fælles ansvar, at opgaver bliver løst på bedst mulig måde. Kulturen bærer præg af en uformel omgangstone samt rammer frem for regler. Vi har et godt sammenhold, der bunder i gensidig respekt og fleksibilitet. 
 
Kontakt og spørgsmål 
Kan du se dig selv hos os, så lad høre fra dig snarest muligt eller kig forbi til en kop kaffe, hvor du kan høre mere om os og stillingen. Du er også velkommen til at ringe eller skrive til CPO Morten Emery på tlf 31431209 og mail me@boligportal.dk 


Se mere på vores ansøgersite: https://boligportal.brandero.com


BoligPortal er "Great Place To Work" certificeret i 2017
- og det gør os rigtig stolte :-)

Læs mere om Great Place To Work her


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her