Sagsbehandlere til fleksjobområdet.

Faxe kommuner investerer 1 ½ million kroner til opnormering på fleksjobområdet til gavn for borgere og virksomheder. 
  
Jobcenter Faxe udvider fleksjobteamet som p.t. består af 4 kompetente fleksjobkonsulenter, der arbejder med borgeren fra A til Z. Sammen med borgeren lægger vi trædesten for det gode liv og følger sagerne helt til dørs. Det betyder, at vi fortrinsvis både står for kontaktforløb, indstilling til rehabteam, opfølgning, udplacering til fleksjob samt bevillinger af hjælpemidler. Vi forsøger derved at samle kompetencen eet sted. 
 
Er du en af vores nye kolleger, forventer vi at du kan arbejde helhedsorienteret og selvstændigt. Samtidigt er det vigtigt for os, at du ønsker at dele ud af den viden og erfaring, du bringer med dig. 
Vi er afhængige af hinanden og arbejder som et team. Det betyder, at vi dækker området bredt, men hver især er specialister på enkeltdele.

 
Én af vores 2-3 nye kolleger, forventes at blive vores ”fyrtårn” og specialist i indstilling af sager til rehabiliteringsteamet. 
 
I Faxe kommune arbejder vi efter metoden ”Jobfirst”, vi tror på borgeren og ønsker at møde alle med en anerkendende tilgang med afsæt i kommunikationsmetoden MI (Motiverende intervention).  
 
Vi ser gerne, at vore nye kollegaer har erfaring med både sagsbehandling og kontakten til arbejdsgivere. Indgående kendskab til beskæftigelseslovgivningen samt flair for mundtlig og skriftlig kommunikation er et krav. Motivation for tværfagligt samarbejde og samtidig at have fokus på egen udvikling vil være en fordel..  
 
Vores nye kolleger forventes desuden at bidrage i forhold til både faglighed, nytænkning og trivsel. Vi tror på, at sammen, står vi stærkere og derved skabes resultaterne. 
 
Hvis du kan byde ind på ovenstående, kan vi tilbyde dig en spændende arbejdsplads med en varierende hverdag, engagerede og professionelle kollegaer, stor egen kompetence og udviklingsmuligheder.  
 
Det er et krav til stillingen at ansøgere har gyldigt kørekort. Faxe kommune stiller bil til rådighed. 
 
Løn og ansættelsesvilkår:  
Tiltrædelse 1/10 2018 eller snarest muligt efter aftale. Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og aftale om Ny Løn.  
 
Arbejdsstedet er Jobcenter Faxe, Tingvej 7, 4690 Haslev  
 
Flere oplysninger:  
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte jobcenterleder Vibeke Dyhr på tlf.: 4080 2275. I ugerne 29 og 30 bedes kontakt gå til Teamleder Kristen Olesen på tlf. 56203653. 
 
Der indhentes straffeattest inden ansættelsen  
 
Du kan læse mere om Faxe Kommune på www.faxekommune.dk   


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Socialrådgiver/socialformidler til myndighedsarbejde i forebyggelsesteam

Socialcenter

Faxe
Har du lyst til at gøre en solid indsats for udsatte børn og deres familier? Så er du måske vores nye kollega i Børn og Ungeafdelingen? Vi søger en socialrådgiver socialformidler til myndighedsarbejdet i vores forebyggelsesteam, som er en del af Soc...
Indrykket:8. juli 2018
Udløbsdato:22. juli 2018

Socialrådgiver/socialformidler

Jobcenter

Socialrådgiver socialformidler søges til miniprojekt for de mest udsatte kontanthjælpsmodtagere Vi vil være de bedste!! Vi søger derfor en dygtig, erfaren og motiveret socialrådgiver socialformidler til Jobcenter Faxe, Team Job & Indsats. Du skal sa...
Indrykket:11. juli 2018
Udløbsdato:15. august 2018