Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tømrer til afvekslende opgaver

Roesgaard Byg søger tømrer til fast arbejde. Vi er et byggefirma med alsidige opgaver inden for tømrerbranchen, og med vægt på landbrugsbyggeri. Vi har i øjeblikket flere store og spændende opgaver i ordrebogen, og derfor behov for ekstra arbejdskraft. Du må gerne have erfaring med i bagagen.
Vi forventer:

 • Stabil personlighed
 • Fokus på godt håndværk
 • Forståelse for kundeservice
 • Kan arbejde selvstændigt og i teams
 • Går op i at arbejdet udføres ordentligt og med god kvalitet
 • Bor i Midtjylland
 • Forståelse for gensidig tillid og respekt
 • Villig til udeliggende arbejde i perioder
 • God til at lære fra dig
Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Hans Roesgaard på telefon 2161 0941 eller på mail info@roesgaardbyg.dk
 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329773715Phoenix-fd70124c12018-03-13T13:02:13.543Tømrer til afvekslende opgaverRoesgaard Byg søger tømrer til fast arbejde. Vi er et byggefirma med alsidige opgaver inden for tømrerbranchen, og med vægt på landbrugsbyggeri. Vi har i øjeblikket flere store og spændende opgaver i ordrebogen, og derfor behov for ekstra arbejdskraft. Du må gerne have erfaring med i bagagen.
Vi forventer:
 • Stabil personlighed
 • Fokus på godt håndværk
 • Forståelse for kundeservice
 • Kan arbejde selvstændigt og i teams
 • Går op i at arbejdet udføres ordentligt og med god kvalitet
 • Bor i Midtjylland
 • Forståelse for gensidig tillid og respekt
 • Villig til udeliggende arbejde i perioder
 • God til at lære fra dig
Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Hans Roesgaard på telefon 2161 0941 eller på mail info@roesgaardbyg.dk
 
2018-05-12T00:50:35.417 Roesgaard Byg søger tømrer til fast arbejde. Vi er et byggefirma med alsidige opgaver inden for tømrerbranchen, og med vægt på landbrugsbyggeri. Vi har i øjeblikket flere store og spændende opgaver i ordrebogen, og derfor behov for ekstra arbejdskraft. Du må gerne have erfaring med i bagagen.Vi forventer:Stabil personlighedFokus på godt håndværkForståelse for kundeserviceKan arbejde selvstændigt og i teamsGår op i at arbejdet udføres ordentligt og med god kvalitetBor i MidtjyllandForståelse for gensidig tillid og respektVillig til udeliggende arbejde i perioderGod til at lære fra dig Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Hans Roesgaard på telefon 2161 0941 eller på mail info@roesgaardbyg.dkroesgaardbyg.brandero.com3973330Phoenixfd70124c101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-11T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandVestjyllandLemvig3133367Roesgaard Byg ApS11Trabjerggårdvej 207620LemvigDKDanmarkORS/fd70124c_logo.jpegORS/Small/fd70124c_logo.jpeg156.547921008.45145100
info@roesgaardbyg.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent536704PhoenixMedium0011https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fd70124chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=fd70124chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fd70124c&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fd70124c&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/12.jpgSom Tømrer hos Roesgaard Byg ApS bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12007991Dansk3Læse/ tale712407Tømrer7Håndværk & service21Bygge og anlæg28Industri353662490info@roesgaardbyg.dkinfo@roesgaardbyg.dkDKDanmarkDKDanmark329908730TømrerRobot Alsidig tømrersvend søges til alsidig arbejde i mindre lokal tømrer virksomhed. Ordnede arbejdsforhold med faste arbejdstider. Varig arbejde for den rette kan påregnes.

Alsidig tømrersvend søges til alsidig arbejde i mindre lokal tømrer virksomhed.

Ordnede arbejdsforhold med  faste arbejdstider.

Varig arbejde for den rette kan påregnes.

BJØRNKJÆR TØMRERFIRMA ApSHolstebro2018-11-08T00:00:002019-01-03T00:00:00
329924546Tømrere søges til start hurtigst muligtRobot For vores kunde i Holstebro søger vi 2 dygtige og erfarne tømrere til job med start hurtigst muligt. Der foretrækkes ansøgere med bred og god erfaring indenfor alle tømreropgaver, og at din bopæl er i fornuftig afstand af Holstebro. Arbejdsopgaverne er primært indenfor nybyggeri og projektarbejde. Udover din relevante og fagligt dygtige baggrund forventer vi, at du har en frisk indstilling til opgaverne og er klar på et job med mange udfordringer. Start: Hurtigst muligt. Du skal tale, skrive og forstå dansk. Løn: Efter kvalifikationer Arbejdstid: 5-dages arbejdsuge, mandag-fredag. Der er tale om job med et langvarigt og fast forløb. Er du interesseret og er tømrer, så ring på 96106070 eller send dit CV til Kunde Personalekonsulent Gitte Rødgaard på mail gitte@aktivpersonale.dk Matcher dine kvalifikationer ikke de nævnte krav, har din ansøgning ikke vores interesse. I stedet er du altid velkommen til at ansøge generelt til andre fagområder hos os. Dette gøres ved at udfylde et ansøgningsskema på http: www.aktivpersonale.dk .

For vores kunde i Holstebro søger vi 2 dygtige og erfarne tømrere til job med start hurtigst muligt.

Der foretrækkes ansøgere med bred og god erfaring indenfor alle tømreropgaver, og at din bopæl er i fornuftig afstand af Holstebro.

Arbejdsopgaverne er primært indenfor nybyggeri og projektarbejde.

Udover din relevante og fagligt dygtige baggrund forventer vi, at du har en frisk indstilling til opgaverne og er klar på et job med mange udfordringer. 

Start: Hurtigst muligt.

Du skal tale, skrive og forstå dansk.

Løn: Efter kvalifikationer

Arbejdstid: 5-dages arbejdsuge, mandag-fredag.

Der er tale om job med et langvarigt og fast forløb.

Er du interesseret og er tømrer, så ring på 96106070 eller send dit CV til Kunde & Personalekonsulent Gitte Rødgaard på mail gitte@aktivpersonale.dk

Matcher dine kvalifikationer ikke de nævnte krav, har din ansøgning ikke vores interesse. I stedet er du altid velkommen til at ansøge generelt til andre fagområder hos os. Dette gøres ved at udfylde et ansøgningsskema på http://www.aktivpersonale.dk/.

AKTIVPERSONALE A/SHolstebro2018-12-07T00:00:002019-01-06T00:00:00
329915081Tømrer til traditionsrig virksomhedBasic Er du uddannet tømrer med god erfaring, og går du op i kvaliteten af det arbejde, du leverer? Vi leder efter dig, der går op i kvalitetshåndværk og lækre detaljer. Dig, der ikke er tilfreds, før alt spiller, og kunden er glad, forklarer Benny Hansen, personaleansvarlig og din nye kollega. ApS Ejner Olesen s eftf. er en håndværkervirksomhed i Grindsted med fokus på det gode stykke arbejde. Hos os får du 60-70 nye kolleger, herunder 10 lærlinge, som du arbejder sammen med på større byggepladser. Du foretager oftest snedkerarbejde eller udfører specialopgaver som lister eller en flot finish. Nogle gange kører du også ud til faste kunder i vores fuldt udstyrede firmabil og varetager mindre opgaver. Dine arbejdstider er kl. 7-16 mandag til torsdag, mens vi holder tidlig weekend kl. 12.30 om fredagen. En god ånd og trofaste kolleger Vi har en god personaleforening, der udover de klassiske jule- og sommerfester arrangerer forskellige sociale aktiviteter, så vi også sørger for at komme hinanden ved uden for arbejdstiden. Vi er loyale og ærlige over for hinanden her. Mange af dine nye kolleger har været her mellem 10 og 40 år og flere af dem har vi faktisk selv lært op, afslutter Benny, der glæder sig til at møde dig. Mødestabil tømrer, der har både hoved og hænder med på arbejde Du er uddannet tømrer med en god portion erfaring. Du arbejder struktureret og selvstændigt med dine opgaver.Du er kvalitetsbevidst dit arbejde kendetegnes af din håndværksmæssige finesse.Du taler og forstår dansk. Klar til at trække i arbejdstøjet? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte medejer Benny Hansen på 29 44 87 47. Ansættelse er snarest muligt, så send din ansøgning via knappen Ansøg Send ansøgning allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig. Om ApS Ejner Olesen s eftf. Vores kunder er primært store erhvervskunder og byggeprojekter i lokalområdet, men ingen opgave er for stor eller lille og ligegyldigt størrelsen sørger vi altid for at gøre opgaven helt færdig. Derfor oplever vi, at kunderne kommer tilbage gang på gang. Læs mere om os her. Se mere på vores ansøgersite: https: ejner-o.brandero.com

Er du uddannet tømrer med god erfaring, og går du op i kvaliteten af det arbejde, du leverer?

Vi leder efter dig, der går op i kvalitetshåndværk og lækre detaljer. Dig, der ikke er tilfreds, før alt spiller, og kunden er glad,” forklarer Benny Hansen, personaleansvarlig og din nye kollega.

ApS Ejner Olesen’s eftf. er en håndværkervirksomhed i Grindsted med fokus på det gode stykke arbejde. Hos os får du 60-70 nye kolleger, herunder 10 lærlinge, som du arbejder sammen med på større byggepladser.

Du foretager oftest snedkerarbejde eller udfører specialopgaver som lister eller en flot finish. Nogle gange kører du også ud til faste kunder i vores fuldt udstyrede firmabil og varetager mindre opgaver. Dine arbejdstider er kl. 7-16 mandag til torsdag, mens vi holder tidlig weekend kl. 12.30 om fredagen.

En god ånd og trofaste kolleger

Vi har en god personaleforening, der – udover de klassiske jule- og sommerfester – arrangerer forskellige sociale aktiviteter, så vi også sørger for at komme hinanden ved uden for arbejdstiden.

Vi er loyale og ærlige over for hinanden her. Mange af dine nye kolleger har været her mellem 10 og 40 år – og flere af dem har vi faktisk selv lært op,” afslutter Benny, der glæder sig til at møde dig.

Mødestabil tømrer, der har både hoved og hænder med på arbejde

 • Du er uddannet tømrer med en god portion erfaring.
 • Du arbejder struktureret og selvstændigt med dine opgaver.
 • Du er kvalitetsbevidst – dit arbejde kendetegnes af din håndværksmæssige finesse.
 • Du taler og forstår dansk.

Klar til at trække i arbejdstøjet?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte medejer Benny Hansen på 29 44 87 47. Ansættelse er snarest muligt, så send din ansøgning via knappen "Ansøg / Send ansøgning" allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om ApS Ejner Olesen’s eftf.

Vores kunder er primært store erhvervskunder og byggeprojekter i lokalområdet, men ingen opgave er for stor eller lille – og ligegyldigt størrelsen sørger vi altid for at gøre opgaven helt færdig. Derfor oplever vi, at kunderne kommer tilbage gang på gang. Læs mere om os her.

Se mere på vores ansøgersite: https://ejner-o.brandero.com

ORS/Small/c882e07d_logo.pngApS Ejner Olesen's Eftf.Ringkøbing-Skjern2018-11-20T14:03:56.4002018-12-24T00:00:00
329923765Tømrer til traditionsrig virksomhedBasic Er du uddannet tømrer med god erfaring, og går du op i kvaliteten af det arbejde, du leverer? Vi leder efter dig, der går op i kvalitetshåndværk og lækre detaljer. Dig, der ikke er tilfreds, før alt spiller, og kunden er glad, forklarer Benny Hansen, personaleansvarlig og din nye kollega. ApS Ejner Olesen s eftf. er en håndværkervirksomhed i Grindsted med fokus på det gode stykke arbejde. Hos os får du 60-70 nye kolleger, herunder 10 lærlinge, som du arbejder sammen med på større byggepladser. Du foretager oftest snedkerarbejde eller udfører specialopgaver som lister eller en flot finish. Nogle gange kører du også ud til faste kunder i vores fuldt udstyrede firmabil og varetager mindre opgaver. Dine arbejdstider er kl. 7-16 mandag til torsdag, mens vi holder tidlig weekend kl. 12.30 om fredagen. En god ånd og trofaste kolleger Vi har en god personaleforening, der udover de klassiske jule- og sommerfester arrangerer forskellige sociale aktiviteter, så vi også sørger for at komme hinanden ved uden for arbejdstiden. Vi er loyale og ærlige over for hinanden her. Mange af dine nye kolleger har været her mellem 10 og 40 år og flere af dem har vi faktisk selv lært op, afslutter Benny, der glæder sig til at møde dig. Mødestabil tømrer, der har både hoved og hænder med på arbejde Du er uddannet tømrer med en god portion erfaring.Du arbejder struktureret og selvstændigt med dine opgaver.Du er kvalitetsbevidst dit arbejde kendetegnes af din håndværksmæssige finesse.Du taler og forstår dansk. Klar til at trække i arbejdstøjet? Vi glæder os til at høre fra dig.

Er du uddannet tømrer med god erfaring, og går du op i kvaliteten af det arbejde, du leverer?

Vi leder efter dig, der går op i kvalitetshåndværk og lækre detaljer. Dig, der ikke er tilfreds, før alt spiller, og kunden er glad,” forklarer Benny Hansen, personaleansvarlig og din nye kollega.

ApS Ejner Olesen’s eftf. er en håndværkervirksomhed i Grindsted med fokus på det gode stykke arbejde. Hos os får du 60-70 nye kolleger, herunder 10 lærlinge, som du arbejder sammen med på større byggepladser.

Du foretager oftest snedkerarbejde eller udfører specialopgaver som lister eller en flot finish. Nogle gange kører du også ud til faste kunder i vores fuldt udstyrede firmabil og varetager mindre opgaver. Dine arbejdstider er kl. 7-16 mandag til torsdag, mens vi holder tidlig weekend kl. 12.30 om fredagen.

En god ånd og trofaste kolleger

Vi har en god personaleforening, der – udover de klassiske jule- og sommerfester – arrangerer forskellige sociale aktiviteter, så vi også sørger for at komme hinanden ved uden for arbejdstiden.

Vi er loyale og ærlige over for hinanden her. Mange af dine nye kolleger har været her mellem 10 og 40 år – og flere af dem har vi faktisk selv lært op,” afslutter Benny, der glæder sig til at møde dig.

Mødestabil tømrer, der har både hoved og hænder med på arbejde

 • Du er uddannet tømrer med en god portion erfaring.
 • Du arbejder struktureret og selvstændigt med dine opgaver.
 • Du er kvalitetsbevidst – dit arbejde kendetegnes af din håndværksmæssige finesse.
 • Du taler og forstår dansk.

Klar til at trække i arbejdstøjet?

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

ApS Ejner Olesen's Eftf.Ringkøbing-Skjern2018-12-06T12:02:02.6832018-12-20T00:00:00
329913730Dygtige tømrere til fagligt stærkt tømrerteam i GrindstedRobot Er du en omhyggelig og kvalitetsbevidst tømrer, som tager ansvar for dig selv og dit arbejde? Så har vi brug for dig! Viktech søger fire tømrere til renovering af flotte lejligheder Grindsted, hvor man bl.a. udfører tagarbejde. Der er tale om en spændende opgave fra start til slut, hvor du bliver del af et godt team. Vi forventer at du Er faglært tømrer, gerne med nogle års erfaring Kan arbejde selvstændigt og er motiveret til at gøre en god indsats Arbejder i et godt tempo og kan tage fat Har sans for detaljer og arbejder omhyggeligt Vi tilbyder Faste rammer med din egen personlige kontaktperson Dit eget kvalitetsværktøj og arbejdstøj Arbejdskontrakt med god løn, der følger overenskomsten Pension, feriepenge m.m. Om Viktech Viktech er en professionel bemandingsvirksomhed. Din kontaktperson arbejder målrettet for at holde dig beskæftiget i netop dit område. Vi sørger for kvalitetsværktøj og arbejdstøj til dig. Hos os lægger vi vægt på sociale arrangementer for vores medarbejdere, så som sommerfest, julefrokost og der er selvfølgelig julegaver til alle. Vi er bl.a. medlem af Dansk Byggeri. Ansøgning Du er meget velkommen til at ringe til Anja Besseling på 70209043 hvis du har nogen spørgsmål.

Er du en omhyggelig og kvalitetsbevidst tømrer, som tager ansvar for dig selv og dit arbejde? Så har vi brug for dig! 

Viktech søger fire tømrere til renovering af flotte lejligheder Grindsted, hvor man bl.a. udfører tagarbejde. Der er tale om en spændende opgave fra start til slut, hvor du bliver del af et godt team.

Vi forventer at du

 • Er faglært tømrer, gerne med nogle års erfaring
 • Kan arbejde selvstændigt og er motiveret til at gøre en god indsats
 • Arbejder i et godt tempo og kan tage fat
 • Har sans for detaljer og arbejder omhyggeligt

Vi tilbyder

 • Faste rammer med din egen personlige kontaktperson
 • Dit eget kvalitetsværktøj og arbejdstøj
 • Arbejdskontrakt med god løn, der følger overenskomsten
 • Pension, feriepenge m.m.

Om Viktech

Viktech er en professionel bemandingsvirksomhed. Din kontaktperson arbejder målrettet for at holde dig beskæftiget i netop dit område. Vi sørger for kvalitetsværktøj og arbejdstøj til dig. Hos os lægger vi vægt på sociale arrangementer for vores medarbejdere, så som sommerfest, julefrokost og der er selvfølgelig julegaver til alle. 
Vi er bl.a. medlem af Dansk Byggeri.

Ansøgning

Du er meget velkommen til at ringe til Anja Besseling på 70209043 hvis du har nogen spørgsmål.

Viktech P/S Kbh.Ringkøbing-Skjern2018-11-16T00:00:002019-01-11T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Tømrer

BJØRNKJÆR TØMRERFIRMA ApS

Holstebro
Alsidig tømrersvend søges til alsidig arbejde i mindre lokal tømrer virksomhed. Ordnede arbejdsforhold med faste arbejdstider. Varig arbejde for den rette kan påregnes.
Indrykket:8. november 2018
Udløbsdato:3. januar 2019

Tømrere søges til start hurtigst muligt

AKTIVPERSONALE A/S

Holstebro
For vores kunde i Holstebro søger vi 2 dygtige og erfarne tømrere til job med start hurtigst muligt. Der foretrækkes ansøgere med bred og god erfaring indenfor alle tømreropgaver, og at din bopæl er i fornuftig afstand af Holstebro. Arbejdsopgaverne...
Indrykket:7. december 2018
Udløbsdato:6. januar 2019

Tømrer til traditionsrig virksomhed

ApS Ejner Olesen's Eftf.

Ringkøbing-Skjern
Er du uddannet tømrer med god erfaring, og går du op i kvaliteten af det arbejde, du leverer? Vi leder efter dig, der går op i kvalitetshåndværk og lækre detaljer. Dig, der ikke er tilfreds, før alt spiller, og kunden er glad, forklarer Benny Hansen...
Indrykket:20. november 2018
Udløbsdato:24. december 2018

Tømrer til traditionsrig virksomhed

ApS Ejner Olesen's Eftf.

Ringkøbing-Skjern
Er du uddannet tømrer med god erfaring, og går du op i kvaliteten af det arbejde, du leverer? Vi leder efter dig, der går op i kvalitetshåndværk og lækre detaljer. Dig, der ikke er tilfreds, før alt spiller, og kunden er glad, forklarer Benny Hansen...
Indrykket:6. december 2018
Udløbsdato:20. december 2018

Dygtige tømrere til fagligt stærkt tømrerteam i Grindsted

Viktech P/S Kbh.

Ringkøbing-Skjern
Er du en omhyggelig og kvalitetsbevidst tømrer, som tager ansvar for dig selv og dit arbejde? Så har vi brug for dig! Viktech søger fire tømrere til renovering af flotte lejligheder Grindsted, hvor man bl.a. udfører tagarbejde. Der er tale om en spæ...
Indrykket:16. november 2018
Udløbsdato:11. januar 2019