Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Elektriker


Elektriker søges

Elektriker til fast stilling søges.

Vores gode og trofaste kunder har brug for vores hjælp, men det kniber desværre med at vi kan følge med til at servicere dem.

Derfor mangler vi dig.

Om du er elektriker med mange års erfaringer eller nyuddannet betyder ikke det helt store blot du har lysten, modet og energien til at yde dit bedste hver dag.

Vi er en lille el-virksomhed med 6 ansatte heraf 2 indehavere som begge er el-installatører.

Vi har rigtig mange spændende og udfordrende opgaver, men mangler en dygtig montør, som kan indgå i vores team.

Kontakt Claus Poulsen på tlf. 2029 0655 for yderligere information.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329785732Phoenix-ff129c0612018-04-03T08:00:23.313Elektriker


Elektriker søges

Elektriker til fast stilling søges.

Vores gode og trofaste kunder har brug for vores hjælp, men det kniber desværre med at vi kan følge med til at servicere dem.

Derfor mangler vi dig.

Om du er elektriker med mange års erfaringer eller nyuddannet betyder ikke det helt store blot du har lysten, modet og energien til at yde dit bedste hver dag.

Vi er en lille el-virksomhed med 6 ansatte heraf 2 indehavere som begge er el-installatører.

Vi har rigtig mange spændende og udfordrende opgaver, men mangler en dygtig montør, som kan indgå i vores team.

Kontakt Claus Poulsen på tlf. 2029 0655 for yderligere information.

2018-04-24T02:51:13.217 Elektriker søges Elektriker til fast stilling søges. Vores gode og trofaste kunder har brug for vores hjælp, men det kniber desværre med at vi kan følge med til at servicere dem. Derfor mangler vi dig. Om du er elektriker med mange års erfaringer eller nyuddannet betyder ikke det helt store blot du har lysten, modet og energien til at yde dit bedste hver dag. Vi er en lille el-virksomhed med 6 ansatte heraf 2 indehavere som begge er el-installatører. Vi har rigtig mange spændende og udfordrende opgaver, men mangler en dygtig montør, som kan indgå i vores team. Kontakt Claus Poulsen på tlf. 2029 0655 for yderligere information.10Phoenixff129c06100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-04-24T00:00:0000010EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandSilkeborgEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandViborg3203347A/S Birger Brødløs Elektroinstallatør11Højgårdsvej 24, Thorning8620KjellerupDKDanmark156.280876009.32447510
cp@brodlos.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent547721JobMidtSpecialpakke 10010https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ff129c06https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=ff129c06https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ff129c06&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ff129c06&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Bygge_og_anlaeg/6.jpgSom Elektriker hos A/S Birger Brødløs Elektroinstallatør bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12008001Dansk3Læse/ tale713701Elektriker21Bygge og anlæg28Industri29Energi354139165cp@brodlos.dkcp@brodlos.dkDKDanmarkDKDanmark330004401ElektrikerBasic Er du faglært elektriker, og har du lyst til varierende arbejdsopgaver og nye udfordringer? Så bliv vikar hos JKS! Vi søger en dygtig og erfaren elektriker, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder: Installationsteknik Styrings- og reguleringsteknik Industri- maskinanlæg Bygningsautomatik Kommunikationsteknik Faglige kompetencer: Du er faglært elektriker og har praktisk erfaring Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne Du er kvalitetsbevidst og sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk Du er ansvarsbevidst og pålidelig Personlige egenskaber: Du er omgængelig og imødekommende Du er engageret og fleksibel Du er stabil og møder til tiden Du kan fremvise straffeattest Ansøgning: Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende.Er du faglært elektriker, og har du lyst til varierende arbejdsopgaver og nye udfordringer? Så bliv vikar hos JKS!
Vi søger en dygtig og erfaren elektriker, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt.

Arbejdsopgaver:
Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder:
 • Installationsteknik
 • Styrings- og reguleringsteknik
 • Industri-/maskinanlæg
 • Bygningsautomatik
 • Kommunikationsteknik

 • Faglige kompetencer:
 • Du er faglært elektriker og har praktisk erfaring
 • Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
 • Du er kvalitetsbevidst og sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk
 • Du er ansvarsbevidst og pålidelig

 • Personlige egenskaber:
 • Du er omgængelig og imødekommende
 • Du er engageret og fleksibel
 • Du er stabil og møder til tiden
 • Du kan fremvise straffeattest

 • Ansøgning:
  Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende.

  ORS/Small/7ce82d3c_logo.pngJKS A/SViborg2019-04-10T13:01:21.7102019-05-16T00:00:00
  329981540El-ansvarligBasic El-ansvarlig styring, koordinering og produktudvikling Stor indflydelse på virksomhedens og egen udvikling. Du tager styringen på el-området Som ansvarlig for el-afdelingen står du for koordinering og styring af aktiviteterne. Yderligere får du ansvaret for indkøb af diverse materialer og udstyr. I teamet får du en meget aktiv rolle i at sikre en effektiv produktion af høj kvalitet samt leveringssikkerhed. Du definerer styringen af el-anlæg og driver elkoncept- og produktudviklingen. Du deltager på lige fod med resten af teamet i de daglige opgaver eksempelvis PLC-programmering ud fra projekttegninger i tæt samarbejde med salgsafdelingen. Yderligere arbejder du med styringen til maskiner i sparring og dialog med udviklingsafdelingen. Du får således en meget koordinerende og kommunikerende rolle på tværs af organisationen og deltager i løsningsforum på koncept- konstruktionsmæssige opgaver. Du har solidt overblik kombineret med god indsigt … Med flere års erfaring fra el-branchen ønsker du selv at tage el-ansvaret i en produktionsvirksomhed. Alternativt arbejder du i en lignende stilling og har lyst til nye udfordringer. Din faglige tyngde bygger på en baggrund som industritekniker, industrielektriker eller anden el-teknisk uddannelse. Du er hands-on og leverer løsninger af høj kvalitet. Du motiveres af at få tingene til at ske og deltager i on-site-montage efter behov, hvilket kan give en årlig rejseaktivitet på ca. 25 dage. Du trives i en travl hverdag og er serviceminded i din kontakt med kunderne. Med stort engagement og involvering motiverer du dine omgivelser til at skabe udvikling gennem forandringer. Hos Skals Maskinfabrik A S får du en spændende og alsidig hverdag i en dynamisk virksomhed, hvor omgangstonen er uformel, og hvor man hjælper hinanden i mål. Du bliver en del af et internationalt miljø, hvorfor det er afgørende, at du kommunikerer frit på engelsk og gerne på tysk. Er du interesseret? Så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via linket Send ansøgning . For nærmere info kontakt Anne-Lise Höhrmann på 2242 4956. Tiltrædelse snarest muligt den rette kandidat afventes. Skals Maskinfabrik A S er en stærk spiller inden for udvikling og produktion af sorteringsanlæg. Virksomheden har et stærkt forhandlernet i hele Europa og har et særdeles godt renommé i branchen. Til styrkelse af organisationen søger vi nu en el-ansvarlig, som kan være med til at føre virksomhedens succes videre. Stillingen har base i Skals. Se mere på vores ansøgersite: https: skals.brandero.com

  El-ansvarlig
  – styring, koordinering og produktudvikling

  Stor indflydelse på virksomhedens og egen udvikling.

  Du tager styringen på el-området
  Som ansvarlig for el-afdelingen står du for koordinering og styring af aktiviteterne. Yderligere får du ansvaret for indkøb af diverse materialer og udstyr. I teamet får du en meget aktiv rolle i at sikre en effektiv produktion af høj kvalitet samt leveringssikkerhed.

  Du definerer styringen af el-anlæg og driver elkoncept- og produktudviklingen. Du deltager på lige fod med resten af teamet i de daglige opgaver – eksempelvis PLC-programmering ud fra projekttegninger i tæt samarbejde med salgsafdelingen.

  Yderligere arbejder du med styringen til maskiner i sparring og dialog med udviklingsafdelingen. Du får således en meget koordinerende og kommunikerende rolle på tværs af organisationen og deltager i løsningsforum på koncept-/konstruktionsmæssige opgaver.

  Du har solidt overblik kombineret med god indsigt …
  Med flere års erfaring fra el-branchen ønsker du selv at tage el-ansvaret i en produktionsvirksomhed. Alternativt arbejder du i en lignende stilling og har lyst til nye udfordringer. Din faglige tyngde bygger på en baggrund som industritekniker, industrielektriker eller anden el-teknisk uddannelse.

  Du er hands-on og leverer løsninger af høj kvalitet. Du motiveres af at få tingene til at ske og deltager i on-site-montage efter behov, hvilket kan give en årlig rejseaktivitet på ca. 25 dage. Du trives i en travl hverdag og er serviceminded i din kontakt med kunderne. Med stort engagement og involvering motiverer du dine omgivelser til at skabe udvikling gennem forandringer.

  Hos Skals Maskinfabrik A/S får du en spændende og alsidig hverdag i en dynamisk virksomhed, hvor omgangstonen er uformel, og hvor man hjælper hinanden i mål. Du bliver en del af et internationalt miljø, hvorfor det er afgørende, at du kommunikerer frit på engelsk – og gerne på tysk.

  Er du interesseret?
  Så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via linket "Send ansøgning". For nærmere info kontakt Anne-Lise Höhrmann på 2242 4956.

  Tiltrædelse snarest muligt – den rette kandidat afventes.


  Skals Maskinfabrik A/S er en stærk spiller inden for udvikling og produktion af sorteringsanlæg. Virksomheden har et stærkt forhandlernet i hele Europa og har et særdeles godt renommé i branchen. Til styrkelse af organisationen søger vi nu en el-ansvarlig, som kan være med til at føre virksomhedens succes videre. Stillingen har base i Skals.

  Se mere på vores ansøgersite: https://skals.brandero.com

  ORS/Small/6751f241_logo.pngSkals Maskinfabrik A/SSkals2019-03-20T17:00:04.9402019-04-23T00:00:00
  da-DK

  Andre job der matcher din søgning

  Elektriker

  JKS A/S

  Viborg
  Er du faglært elektriker, og har du lyst til varierende arbejdsopgaver og nye udfordringer? Så bliv vikar hos JKS! Vi søger en dygtig og erfaren elektriker, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er...
  Indrykket:10. april 2019
  Udløbsdato:16. maj 2019

  El-ansvarlig

  Skals Maskinfabrik A/S

  Skals
  El-ansvarlig styring, koordinering og produktudvikling Stor indflydelse på virksomhedens og egen udvikling. Du tager styringen på el-området Som ansvarlig for el-afdelingen står du for koordinering og styring af aktiviteterne. Yderligere får du ansv...
  Indrykket:20. marts 2019
  Udløbsdato:23. april 2019