Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Filstedvejens Skole søger ny skoleleder

Filstedvejens Skole søger ny skoleleder
 
Brænder du for Folkeskolen?
Banker dit hjerte for at drive en stor og mangfoldig skole med høje forventninger til børnene, forældrene, medarbejderne og ledelsen, og har du blik for potentialer og ressourcer?
Da vores nuværende skoleleder har fået nyt job som skolechef i anden kommune, søger vi en skoleleder, der har ”Noget at have det i”, og som har store ambitioner på skolens vegne. En leder der mestrer tydelig kommunikation med udgangspunkt i dialogen, og som gennem synlig ledelse formår at skabe retning og medejerskab for eleverne, forældre og de ansatte på skolen.
 
Hvad er Filstedvejens Skole?
Filstedvejens Skole er en skole med høj grad af diversitet med plads til alle. Skolen har ca. 740 elever fordelt på tre-fire spor fra børnehaveklassen til 9. klasse samt DUS 1 og 2, hvoraf nogle af børnene går i skolens specialklasseafdeling for børn med massive indlæringsvanskeligheder. Skolen har ca. 120 medarbejdere og et velfungerende ledelsesteam, som udover dig som skoleleder består af en viceskoleleder, to afdelingsledere, teknisk serviceleder og DUS-/indskolingsleder. Derforuden kommer du til at samarbejde med en engageret og understøttende skolebestyrelse.
 
På Filstedvejens Skole er teamsamarbejde omdrejningspunkt og fundament for det daglige arbejde. Vi arbejder aktivt med professionel kapital med særligt fokus på kerneopgaven. Vi forventer derfor, at du som skoleleder vil være den kreative og visionære drivkraft, som formår at drive, omsætte og fortsætte udviklingen af denne proces. Vi forventer, at du i særlig grad kan og vil stå i spidsen for det strategiske arbejde og formår at samle skolens medarbejdere om den fælles vej.
 
På Filstedvejens Skole skal du sammen med bestyrelse, medarbejdere, forældre og ikke mindst eleverne skabe en skole, hvor læring, trivsel og dannelse gennemsyrer dagligdagen og har så meget kant, at alle ved, hvad Filstedvejens Skole står for.
 
Du skal fortsætte implementeringen af folkeskolereformen og arbejde efter Aalborg Kommunes vision, så alle skolens børn bliver så dygtige og livsduelige, som de kan. Dette kræver, at du i ledelsesarbejdet er et forbillede for børnene og involverer dig i deres læring, trivsel og dannelse samt er tydelig om, at Filstedvejens Skole er til for børnenes skyld.
 
Hvad tilbyder vi?
Du skal stå i spidsen for 740 glade og videbegærlige elever samt deres engagerede forældre.
En humørfyldt arbejdsplads som gerne vil træde en fælles sti i fællesskab med dig. Et engageret og udviklingsorienteret personale som efterspørger en synlig og nærværende leder, som er anerkendende og har tillid til medarbejderne.
 
Vi søger en leder, som:

  • har ledelseserfaring samt relevant uddannelse her indenfor.
  • er struktureret, retningsvisende og strategisk velfunderet med organisatorisk overblik med blik for skolens drift, resultater, og som evner at få mest muligt ud af skolens ressourcer.
  • er engageret og formår at skabe mening i en samskabende organisation, hvor teamarbejde i ledelsen og blandt medarbejderne ses som skolens fundament.
  • har stærke relationskompetencer, hvor demokrati, fair processer, tillid og humor er værdier, der gennemsyrer hverdagen, og som også står rodfæstet under pres samt kan lide at arbejde med skoleudvikling.
  • evner at balancere på kanten mellem forandring, fornyelse og eksisterende viden på skolen. En leder der vil fortsætte det igangværende arbejde med professionel kapital, således at Filstedvejens skole vedbliver at være en unik skole, hvor børnenes læring, trivsel og dannelse altid er i fokus.
  • involverer sig selv og alle andre på skolen samt skolens mange interessenter i bestræbelsen på at give skolens børn optimale muligheder for at udvikle sig til karakterfulde og livsduelige individer, der oplever at lykkes, så de kan blive så dygtige som muligt.
 
Du bliver en del af et kollegialt og fagligt fællesskab med andre ledelsesteam i Aalborg Kommune. Via de forskellige netværk forventes du at kunne bidrage til det samlede skolevæsens opgaveløsning.
Du kommer til at indgå i et ledelseslaboratorium med andre skoleledere. Det forventes at du i samarbejde med dit ledelsesteam prioriterer, oversætter og omsætter forventninger fra politisk og forvaltningsniveau til praksis på skolen.
 
Som skoleleder refererer du til skolechefen, der er ansvarlig for at sikre ledelsessparring og tværfaglig support.
 
Yderligere information:
Filstedvejens Skole:
 
Vort ledelsesgrundlag:
 
Aalborg Kommunes Skolers vision:
 
Målpil for Aalborg kommunes skolevæsen
 
Learning Pipeline for Aalborg kommunes skolevæsen
 
Link til plakater med kerneopgave (eller PDF)
 
Link til input fra elevråd
 
Du er velkommen til at kontakte:
Viceskoleleder Jens Ettrup: 25 20 03 86 / 20 99 79 84
Skolebestyrelsesformand Sidse Kristensen: 20 82 53 83
 
Ydermere kan du kontakte skolechef Jakob Ryttersgaard på 93 52 00 44 eller
sektorleder Jakob Borup på 93 52 00 46, hvis du vil vide mere om skolelederjobbet.
Vi ser gerne, at du aftaler tid til besøg på skolen.

Forud for endelig ansættelse indhentes der børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Egense Friskole & Naturbørnehave søger ny skoleleder

EGENSE FRISKOLE

Aalborg
Vi er en lille, velfungerende friskole med 48 elever fra 0. klasse til 8. klasse samt naturbørnehave med 11 børnehavebørn og integreret fritidsordning. Naturbørnehave og fritidsordning har egen daglig leder. Skolen har eksisteret siden 1963 og bygge...
Indrykket:27. september 2018
Udløbsdato:21. oktober 2018

Skoleleder til Vestbjerg Skole

Vestbjerg Skole

Aalborg
Vestbjerg Skole søger ny skoleleder til ansættelse pr. 1 december 2018 eller snarest derefter.Vestbjerg Skole er en del af Aalborg Kommunes skolevæsen. Den er placeret på toppen af Vestbjerg i naturskønne omgivelser grænsende op til Hammer Bakker.Sk...
Indrykket:4. oktober 2018
Udløbsdato:26. oktober 2018

Skoleleder søges til Fårup Skole og Børneby

Randers Kommune

Mariagerfjord
Fårup Skole og Børneby søger en ny skoleleder, da vores nuværende leder går på pension.Om jobbetVi søger en udviklingsorienteret og rammesættende skoleleder, der vil arbejde opsøgende med at sikre Fårup Skole og Børneby som en attraktiv folkeskole i...
Indrykket:5. oktober 2018
Udløbsdato:2. november 2018

Forstander til Forebyggelses- og Rehabiliteringscenter Ulsted

Myndighedssekretariatet

Aalborg
Til en stilling som forstander for Forebyggelses- og Rehabiliteringscenter Ulsted søger Myndighedsafdelingen i Aalborg Kommunes ldre- og Handicapforvaltning en kompetent og handlekraftig ildsjæl, der brænder for at være med til at skrive endnu et ka...
Indrykket:9. oktober 2018
Udløbsdato:28. oktober 2018