Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Visionær dagtilbudschef til nyoprettet stilling

Vi søger en dagtilbudschef, som vil tage de nødvendige skridt for at skabe de allerbedste rammer for børns læring, dannelse og udvikling. Forventet tiltrædelse 1. oktober 2018.
 
Der er sat spot på 0-6 årsområdet i Høje-Taastrup Kommune; bl.a. med ”Børnepakken”, hvor der er afsat 10 mio. kr. fra 2018 og i årene frem. I dette perspektiv har vi et stærkt fokus på at se dagtilbuds- og skoleområdet som én sammenhængende kæde i børnenes liv, ligesom blikket for samarbejdet med vores Børne- og Ungerådgivningscenter er vigtigt for at opnå de bedste synergier for vores fælles børn og unge.

På 0-6 årsområdet er der netop nu ved at blive gennemført en ny organisering, hvor områdeledelse erstattes med klyngeledelse. De 10 klyngeledere kommer til at referere direkte til dagtilbudschefen, og der må forventes en betydelig indsats fra dagtilbudschefens side for at få den nye struktur sat godt i gang i forbindelse med tiltrædelsen.

Dagtilbudsområdet består af ca. 800 medarbejdere og 3.000 børn mellem 0-6 år.
Vi er meget ambitiøse på vores børns vegne, og dette ses bl.a. gennem det arbejde, der er sat i gang i forbindelse med den nye dagtilbudslov samt transformationen af ”21th Century learning skills” til børn i førskolealderen. Vi tog et stort og vigtigt skridt i denne retning på vores konference for det samlede pædagogiske personale på 0-6 års området i maj 2018.

Vi forventer, at du kan koble dig på de initiativer, der allerede er igangsat i kommunen samtidig med, at du selv er initiativrig i forhold til områdets udvikling. Du forstår dog, at dine egne initiativer skal tilpasses med det helhedssyn, der er gældende for det samlede område og derfor må samstemmes med disse.

Vi taler ikke så meget om at lede andre, men mere om at lede sammen med andre. Det er vigtigt at kunne sætte retning og være bevist om de forventninger, der hører til en stilling på et niveau som dagtilbudschef, men ledelse er først og fremmest at skabe tilslutning til den ønskede retning i hele organisationen. Vi tror på, at dette bedst sker, når man er i øjenhøjde med både ledere og medarbejdere i sin organisation.

Du kommer til at referere til centerchefen for Institutions- og Skolecentret og ser det som helt naturligt, at det er politikerne, der træffer beslutninger om de overordnede rammer og mål, mens vi på baggrund af borgernes og organisationens ”stemmer og antagelser” skaber den dialog, som kan binde medarbejdernes faglighed og politikernes mere værdibaserede logikker sammen.
 
I stillingen som dagtilbudschef ligger der en betydelig opgave med at betjene det politiske niveau og ansvaret for økonomien på dagtilbudsområdet. Til disse opgaver kan der naturligvis trækkes på en stor række af dygtige medarbejdere i og uden for centeret. Du bliver en del af Institutions- og Skolecentret, der består af en personalegruppe på ca. 25 kompetente ledere og medarbejdere med forskellig uddannelses- og erfaringsmæssig baggrund, der bestræber sig på at holde fokus rettet mod vores kerneydelse – børnene.
 
Vi forventer, at du har gode samarbejdsevner og formår at skabe tilslutning til de strategiske valg, der skal implementeres. Du er stærk til kommunikation – både i skrift og tale. Men først og fremmest brænder du for børns læring, dannelse og udvikling, og du er villig til at gå hele vejen for at skabe de bedste betingelser for dette.
 
Vi tilbyder til gengæld et godt arbejdsmiljø med højt til loftet. Vi er ambitiøse, fordi vi har valgt at arbejde med børn og deres udvikling. Vi lader os inspirere af evidensbaseret forskning, men står solidt på en pædagogisk, metodisk og didaktisk platform, som grunder sig på solid grundforskning. Dette er omdrejningspunktet for vores syn på børns væren i nu´et og for den udvikling, de må gennemgå for at blive klar til at deltage og virke i morgendagens samfund.
 
 
 
Ansættelse
Ansættelse vil ske efter gældende overenskomst med BUPL på lederområdet med en årsløn i intervallet 750.000-800.000 kr. incl. pension.
 
Yderligere oplysninger
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte centerchef Flemming Ellingsen på telefon 20159559.
 
Ansøgning
Der er ansøgningsfrist tirsdag den 7. august 2018. Ansøgning og CV sendes elektronisk via kommunens rekrutteringssystem. Der forventes afholdt 1. runde af ansættelsessamtaler den 13. august og 2. runde den 22. august 2018. Der vil indgå en personlighedstest mellem 1. og 2. runde.
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

FOF Københavns Omegn søger Souschef

FOF Københavns Omegen

FOF Københavns Omegn søger en Souschef i en nyoprettet fuldtidsstilling. Som Souschef skal du i et tæt samarbejde med vores skoleleder, stå i spidsen for et kompetent team af medarbejdere og undervisere, og sammen med dem forme fremtidens bedste aft...
Indrykket:26. oktober 2018
Udløbsdato:17. december 2018

PLANNING MANAGER - FMCG

TARGET Headhunting ApS

- med reference til Ledergruppen VIRKSOMHEDEN Orkla Foods Danmark indgår i den norske koncern Orkla, som er en førende leverandør af mærkevarer til dagligvarehandlen, food service, specialhandlen, apoteker og bagerimarkedet. Orkla koncernens hovedma...
Indrykket:26. oktober 2018
Udløbsdato:6. december 2018