Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

KoncernøkonomichefOptimering og videreudvikling
Vi søger en koncernøkonomichef med potentiale til at blive CFO indenfor en kommende årrække. Du får ansvar for at optimere og videreudvikle området til en toptunet funktion. Du skal sammen med din afdeling bidrage til opnåelse af vores forretningsmæssige målsætning om effektive forretningsgange, og parallelt sikre rettidig og korrekt rapportering til alle interessenter. Du bliver rygraden i koncernens finansafdeling, og en del af din tid skal bl.a. bruges på at:

  • Skabe transparens og konsistens i vores interne og eksterne rapportering
  • Sikre compliance indenfor regnskabsområdet og håndhæve vores regnskabspraksis
  • Understøtte "en sandhed" og "rejsende i troværdighed"
  • Implementere forretningsgange og finansstandarder
  • Løbende gennemføre optimeringer med fokus på cost to serve
  • Optimere processer i en kompliceret juridisk struktur med +20 enheder
  • Gennemføre "fast close"

Stærk leder med solid regnskabsmæssig erfaring
Du har en baggrund som HD(R), cand.merc.aud. eller tilsvarende samt en solid regnskabsmæssig erfaring fra en stilling som revisor eller fra en økonomiafdeling i en større virksomhed. Derudover har du gode IT-kundskaber, herunder erfaring med ERP-systemer, gerne Dynamics.

Du kan tænke i helheder, har overblik, kan overholde deadlines og brænder for at gøre en forskel. Det er afgørende, at du som leder er nærværende, konsekvent og kan holde humøret højt, også når det går rigtigt stærkt. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at drive forandringer og automatisere processer.

Hvad bliver du en del af
Du får et selvstændigt og udfordrende job i en vækstorienteret virksomhed. Stillingen har reference til direktøren for Finans & afregning. Afdelingen består samlet af +80 engagerede medarbejdere og ledere.

Kontakt
For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte direktør (VP) for Finans & afregning Christoffer Møller Kristensen på tlf. 29281613. Vi behandler løbende de indkommende ansøgninger.

Om SE
SE er en moderne energi- og telekoncern, der bl.a. leverer el, energi-effektiviseringer, fiberbredbånd og kabel-tv til vores over 750.000 kunder. Som medarbejder i SE skal du trives med et stort ansvar. For det kræver bare mere, når man skal helt tæt på kunderne og forretningen. Vi skal sammen turde sætte barren lidt højere. Det gælder vores ideer, vores faglighed og ikke mindst vores vilje til forandringer og udvikling. Hos os får du udfordringer, ansvar og udvikling både personligt og fagligt - så både du og dit CV vokser, mens du er her.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her