Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Prevas i Aarhus søger embedded Linux BSP udviklere

Vores embeddede Linux team i Aarhus er ”second to none” inden for udvikling af embeddede Linux systemer. Vi udvikler og leverer Linux bsp’er og applikationer for kunder i et bredt spektrum af brancher.

Vi søger softwareudviklere til vores ”center of excellence i Industrielle Linux systemer”
Du vil blive en del af nordens største embeddede Linux team på 10 mand med en meget høj grad af faglighed og professionalisme. Du vil også samarbejde med kolleger i andre faggrupper (Application, uP, HW, Test & Measurement og Mekanik).

Du vil primært komme til at arbejde med kundeprojekter og support i projektteams, men også med udvikling vores eget Linux koncept, PIL (Prevas Industrial Linux). Der vil også være mulighed for at blive udstationeret hos kunder i kortere eller længerevarende perioder.

Den ideelle kandidat kan tage ansvar og ejerskab for sine opgaver, bliver motiveret af at blive udfordret på det faglige plan og har følgende kompetencer:


har erfaring med Linux applikationsudvikling og brug af GNU toolchain, open source programmer og biblioteker.
har forståelse for RTOS begreber og problematikker
har erfaring med embedded Linux udvikling, som f.eks.:
Kerne- og driverudvikling til Linux
BSP udvikling og cross-compile af Linux på embeddede systemer med f.eks. Buildroot, Android, OpenEmbedded, Yocto, OE-lite, osv.
Bootloaders som f.eks. uboot, barebox, m.m.
gerne har erfaring med C++, Java, Python og Shell scripting
elsker at blive udfordret, og er hurtig til at sætte sig ind i nyt stof
tager ansvar for eget arbejde og det samlede projekt - med fokus på kundens mål
brænder for at bringe projekter sikkert i mål, helt fra idé og specifikation til test og overlevering.

 

Kendskab til følgende vil være en fordel:


Basal evne til at kunne læse et hardwarediagram.
Board bring-up og debugging.
Erfaring med teknologier: QT, Kommunikationssnit/protokoller (Ethernet, WiFi, Cellular, CAN, Bluetooth), Mono, Agile udviklingsprocesser, Design patterns (MVC, etc)

Om Prevas i Aarhus
Hos Prevas er vi embeddede i vores DNA og vi har fokus på at være de bedste til at levere embedded produktudvikling til vores kunder. Vi arbejder oftest meget tæt sammen med vores kunder. Det er derfor almindeligt at man som Prevas medarbejder kommer i tæt kontakt med mange forskellige kunders udviklingsafdelinger, enten som projektmedlem på vores kontor i Aarhus eller som udstationeret i kundens udviklingsteam.

Vi har en uformel virksomhedskultur med stor mulighed for indflydelse og gode muligheder for personlig udvikling og kompetencer inden for nogle af branchens mest spændende og udfordrende udviklingsprojekter. Vi tror på at et afbalanceret forhold imellem arbejdsliv og privatliv er en præmis for effektivitet og kreativitet på kontoret. I vores afdeling i Aarhus er vi ca. 35 medarbejdere der arbejder med udvikling og vi har et godt socialt fællesskab.

Er det dig vi leder efter, og vil du være med til at udbygge vores position som Nordens mest innovative udviklingshus, så send os din ansøgning. Vi indkalder løbende til samtaler. Vil du vide mere, så kontakt Team Manager, Ricky Nielsen i Aarhus på tlf.: +45 51439790.

Om Prevas
Med spidskompetencer inden for embedded software, elektronik, mekanik og projektledelse samt industriel IT og Automation, bidrager Prevas med innovative løsninger, der skaber vækst. Prevas blev grundlagt i 1985 og er den primære leverandør og udviklingspartner for førende virksomheder inden for brancher som f.eks. biovidenskab, telekommunikation, bilindustrien, forsvarsindustrien, energisektoren og maskinindustrien. Vi har kontorer i Sverige, Danmark, Norge og Indien. Virksomheden har mere end 600 ansatte. Besøg www.prevas.dk og følg @prevasdenmark de sociale medier.
Sådan ansøger du

Send din ansøgning og CV via e-mail til job@prevas.dk med ”Linux ARH1707” i emnefeltet.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her