Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ph.d.-stipendium i ribosommodifikationer

Institut for Biokemi og Molekylær Biologi, Syddansk Universitet søger en kandidat til et treårigt ph.d.-stipendium inden for kontrol og funktion af ribosommodifikationer i prokaryote organismer.

Ph.d.-projektets forskningsmæssige mål er at undersøge, hvorledes posttranskriptionel modifikation af ribosomalt RNA (rRNA) påvirker ribosomets funktion og herigennem andre cellulære processer. rRNA modifikationer findes universelt og ofte konserveret, men hverken modifikationernes overordnede eller molekylære funktion er beskrevet i detaljer. I projektet skal anvendes kvantitativ proteomics og transcriptomics til at studere den globale betydning af udvalgte rRNA-modifikationer i flere bakterielle modelorganismer. Opfølgning på resultaterne fra ovennævnte Omics studier vil inkludere forskellige biokemiske og molekylærbiologiske assays.

Stipendiet finansieres delvist af Sino-Danish Center for Education and Research (SDC), og stillingen har derfor krav om, at den ph.d.-studerende tilbringer minimum ni måneder i Kina fordelt over de tre år. Den studerende skal tilbringe tiden i Kina i tilknytning til et institut inden for Chinese Academy of Science, og den studerende kan forvente at bidrage til SDC’s undervisning i forbindelse med Kina-opholdene. Kina-opholdet vil være en enestående mulighed for at stifte bekendtskab med et forskningsmiljø i rivende udvikling og en kulturel oplevelse ud over det ordinære.

Den ideelle ansøger har en kandidatgrad inden for molekylær biologi, biokemi eller lignende med hands-on erfaring i enten proteomics eller transcriptomics. Yderligere vil kendskab til mikrobiologi og basal genmanipulation være et plus. Grundet de internationale miljøer i både Danmark og Kina skal ansøgeren være fortrolig med engelsk i både tale og skrift. Stillingen kan ikke besættes med en kinesisk statsborger.

Ansøgningsfrist: 1. september 2017.

Se det komplette opslag og søg stillingen på http://www.sdu.dk.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her