Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Supporttekniker

Supporttekniker som brænder for service til Mercedes-Benz
Brænder du for IT og vil du have chancen for at arbejde med et af verdens stærkeste varemærker? Er både teknik og support vigtigt for dig? Lige nu leder vi efter en engageret og servicefokuseret supporttekniker til at styrke servicedesken hos Mercedes-Benz i Malmø. Send din ansøgning allerede i dag, vi arbejder med løbende udvælgelse.
 
Arbejdsopgaver:
Som supporttekniker hos Mercedes-Benz bliver du en del af et åbent og samarbejdende team som alle har fælles interesse for IT. Du brænder selvfølgelig for at give den absolut bedste service til brugeren. I dit arbejde håndterer du support af både hardware og software (Windows, standardapplikationer og systemer) i direkte kontakt med brugerne. Arbejdet sker primært via telefon og mailkontakt, men du sidder tæt på brugerne og giver også face-to-face support. Som ansøger er du struktureret, engageret og brænder for muligheden for at arbejde med både mennesker og IT!
Da servicedesken også er mod det svenske marked ser vi gerne, at du har en forståelse for svensk sprog.
 
Uddannelse og erfaring:
Vi leder efter dig som har en stor interesse for IT og bliver motiveret af at hjælpe andre! For at være succesfuld i rollen som supporttekniker ser vi helst, at du har erfaring med support/helpdesk, minimum 1-3 års erfaring. Relevant uddannelse er en fordel men ikke et krav.
Du har gode kompetencer inden for følgende områder:

  • Software, standard applikationer og systemer
  • Windows OS
  • Grundlæggende netværksteknisk (TCP/IP, Routing/Switching, DNS, DHCP)
  • Active Directory
  • Citrix
  • Hardware
  • Ticket systemer
  • Fejlsøgning
  • Telefoni
Som person er du kommunikerende og løsningsorienteret hvilket gør, at du enkelt kan håndtere en omskiftelig hverdag. Du er naturligvis lydhør og metodisk i dit arbejde og har lyst til at lære nyt. Du kan håndtere alle persontyper og er professionel samt tillidsskabende. Du holder af teknik og service hvilket dine omgivelser ikke kan undgå at bemærke.
Du behersker dansk og engelsk på højt professionelt niveau i tale og skrift.
Arbejdsstedet vil være på Mercedes-Benz’ forskellige lokationer i Øresundsregionen, primært Søborg og København S.
Opstart forventes hurtigst muligt.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her