Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dyrlæger til Fødevarestyrelsen, VeterinærNord, Herning

Vil du være med til at sikre dyrevelfærd for produktionsdyr? Vil du være med til at overvåge og begrænse spredning af smitsomme sygdomme blandt husdyr? Vil du arbejde på en spændende arbejdsplads med gode og engagerede kolleger? Så læs videre her:  
 
VeterinærNord søger dyrlæger med interesse for eksport, dyrevelfærd, veterinærmedicin, dyretransport og smitsomme sygdomme hos husdyr.  
 
Stillingerne er på 37 timer og med tjenestested i Herning.  
 
Tiltrædelsestidspunkterne forventes at være 1. januar 2018 eller snarest muligt.  
 
Arbejdsopgaver  
Dine arbejdsopgaver kan bl.a. omfatte:  
• Vurdering og certificering af dyr i forbindelse med eksport og samhandel  
• Dyrevelfærds- og medicinkontrol i besætninger.  
• Bistand til politiet i forbindelse med mistanker om dyreværnsovertrædelser  
• Tilsyn med biproduktvirksomheder  
• Overvågning og bekæmpelse af smitsomme husdyrsygdomme.  
 
Kendetegnende for veterinærenhedens arbejde er at, det er meget varieret og at der altid sker noget nyt og spændende.  
 
Du vil skulle indgå i den veterinære vagtordning med ca. 10 vagter om året. Denne aflønnes særskilt.  
 
Arbejdsmiljø og –kultur  
Vi har en åben og fri tone i arbejdet. Det tillægges meget stor betydning, at de enkelte medarbejdere trives i jobbet, og der gives mulighed for både personlig og faglig udvikling under hensyntagen til såvel medarbejderens som arbejdspladsens behov. Evnen til samarbejde er essentiel for vores hverdag, hvor kulturen er præget af, at vi hjælper hinanden med at udføre de fagligt krævende opgaver bedst muligt indenfor de givne rammer.  
 
Vores daglige arbejde udføres i fagligt sammensatte teams med hovedfokusområder f.eks., Svineteam, Fjerkræteam, Kvægteam, Biproduktteam, Beredskabsteam og et team Særlige dyr. Vi forestiller, os umiddelbart at vores nye kollegaer har en særlig interesse for det veterinære beredskab.  
 
Det forventes, at du er i stand til, at tage et selvstændigt ansvar for arbejdets planlægning og udførelse.  
 
Faglige kvalifikationer  
Du skal have en dansk autorisation som dyrlæge. Erfaring fra praksis eller fra lignende arbejde vil være en fordel, men ingen betingelse. Nyuddannede, som har interesse, opfordres også til at søge stillingerne.  
 
Gyldigt kørekort til personbil er en forudsætning for ansættelse.  
 
Personlige kvalifikationer  
Engagement, fleksibilitet, omgængelighed, humoristisk sans samt gode samarbejdsevner vil blive vægtet højt. Vores hverdag er omskiftelig og ind imellem løber vi stærkt, så det vil være godt, hvis du trives med at håndtere pludselige ændringer i dagsordenen.  
 
En omskiftelig hverdag vil byde på små og store problemer som man ikke selv er herre over, man skal derfor evne at kunne lægge dem bag sig og komme videre.  
 
Løn og ansættelsesvilkår  
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for akademikere i staten indgået mellem Finansministeriet og en række AC-organisationer herunder Den Danske Dyrlægeforening. Der vil være mulighed for tillæg efter kvalifikationer.  
 
Din ansøgning  
Vi glæder os til at modtage din ansøgning sammen med CV, kopi af eksamensbevis og eventuelt andre relevante bilag via vores rekrutteringssystem på mfvm.dk/job senest den 22. november 2017.  
 
Vil du vide mere?  
Nærmere oplysning om stillingerne kan fås ved henvendelse til Veterinærchef Maren Holm Johansen, tlf.: 72 27 53 18 eller Souschef Majbritt Birkmose, tlf.: 72 27 53 13.  
 
Du kan læse mere om Fødevarestyrelsen på www.fvst.dk  
  
Fødevarestyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her