Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

FødevareSjælland/Fyn søger dyrlæge til stilling som tilsynsførende i Sektion Fyn, Korsør

Vil du være med til at arbejde for fødevaresikkerhed og kontrollere, at reglerne på fødevareområdet bliver overholdt? Så er du måske vores nye dyrlæge i sektion Fyn.  
 
Opgaver  
Arbejdsopgaverne i fødevareenheden omfatter tilsyn med detail- og engrosvirksomheder samt sagsbehandling. En stor del af vores arbejde er også at servicere virksomhederne ved eksport af fødevarer, herunder håndtering af certifikater samt kontrol og plombering af lastbiler.
 
Du vil få ansvaret for en række opgaver og virksomheder, som du kan hente hjælp i dit team til at få løst. Tilsynene køres oftest som enkeltmandsopgaver men også sammen med kolleger, f.eks. i forbindelse med gennemførelse af større kontrolkampagner. Afhængig af geografisk bopælsplacering, køres der på tilsyn direkte fra hjemmet om morgenen, ligesom der efter aftale er mulighed for hjemmearbejdsplads. Tilsynsområdet er Fyn og Øerne.  
Dine endelige arbejdsopgaver vil afhænge af fødevareenhedens behov samt dine interesser og kompetencer.  

Om dig  

Du skal være dyrlæge med dansk autorisation og have kørekort til personbil. Vi forventer, at du arbejder engageret og har lyst til at bruge din faglige viden. Det er også nødvendigt, at du kan se dig selv i rollen som myndighedsperson og kan lide at have ansvar.  
Vi lægger vægt på, at du er velformuleret, positiv og har gode samarbejdsevner. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra tilsvarende job, job inden for fødevareindustrien eller erfaring fra offentlig forvaltning.  

Om os  

Fødevareenheden består af ca. 50 medarbejdere fordelt i teams. Arbejdsmiljøet i FødevareSjælland/Fyn er præget af stor kollegialitet og godt humør. Der er mange krav og meget ansvar til den enkelte medarbejder både fagligt, administrativt og socialt, især fordi der typisk er geografisk distance til både ledelse og kolleger.  

Hvornår skal du starte
 
Der er brug for dig pr. 1. januar 2018. Vi holder samtaler enten i uge 47 eller 48  

Løn- og ansættelsesvilkår  

Ansættelse sker efter den gældende overenskomst for akademikere i staten mellem Finansministeriet og en række AC-organisationer.

Der vil være mulighed for tillæg efter kvalifikationer.  

Din ansøgning  

Vi glæder os til at modtage din ansøgning sammen med CV, kopi af eksamensbevis og eventuelt andre relevante bilag via vores rekrutteringssystem på mfvm.dk/job senest den 21. november 2017.  

Vil du vide mere?  

Du er velkommen til at kontakte Fødevarechef Henning Knudsen eller Sektionsleder Susanne Netterstrøm på telefon 7227 6900.  
Læse mere om Fødevarestyrelsen på www.fvst.dk
 
Fødevarestyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her