Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kreativ frontend udvikler til Ofir.dk

Er du en dygtig frontend udvikler med et grafisk øje og sans for detaljen? Og har du lyst til at arbejde for en af Danmarks største jobportaler?  
 
Om jobbet 
Som frontend udvikler hos Ofir får du en spændende rolle i en innovativ software udviklingsafdeling, hvis primære opgave er at udvikle og vedligeholde Ofirs systemer. 
 
I rollen som frontend udvikler kommer du først og fremmest til at arbejde med webudvikling inden for CSS, HTML, Javascript, Bootstrap og React JS. Du kommer til at arbejde tæt sammen med Produktudvikling og Marketing i forbindelse med udviklingen af Ofirs løsninger, og det er særdeles vigtigt, at du har interesse og erfaring i udvikling af brugergrænseflader. Du vil komme til at arbejde med nogle af de nyeste teknologier. Der er tale om et barselsvikariat med mulighed for fastansættelse.
 
Om dig 
Du brænder for dit fag og sætter en ære i en velstruktureret og læselig kode. Du tager ansvar for opgaverne fra start til slut, og er god til at lære fra dig – men samtidig forstår du at søge hjælp fra dine kollegaer, når behovet opstår. Du er kreativ og udfordrer gerne dine kollegaer i forhold til de løsninger, som I skal levere til forretningen. Du er en god sparringspartner for forretningsenhederne og trives med at arbejde i agile udviklingsteams. 
 
Dine faglige kvalifikationer: 
 • Har Solid erfaring med frontend udvikling 
 • Er flydende i dansk skrift og tale 
 • Behersker engelsk i skrift og tale i forhold til samarbejde med andre nationaliteter 
 • CSS, HTML 
 • Frontend frameworks (Bootstrap, React JS) 
 • Javascript 
 • Photoshop (og evt. InDesign) 
 • CMS-udvikling (bl.a. Sitecore og Umbraco) er en fordel 
 
Dine personlige kvalifikationer: 
 • Er kreativ 
 • Brænder for dit fagområde 
 • Har sans for detaljer uden at miste overblikket 
 • Deler din viden og dine idéer 
 • Har masser af godt humør 
Om os 
Ofir.dk har på få år opbygget landets mest alsidige netværk af jobmedier, Ofir jobunivers, hvor vores kunder kan opslå stillingsannoncer på et relevant udvalg af medier udvalgt efter stillingens målgruppeprofil. Vi er en faglig stærk og ambitiøs organisation, som har mange års erfaring med salg af jobannoncer til onlinemedier samt udvikling af jobportal og annonceringsprodukter. 
 
Vi er netop blevet certificeret som ”A Great place to Work”, hvilket vi er stolte af – du kan læse mere her
 
Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår og medarbejderforhold med bl.a. kantineordning (Meyers), motionsrum, sociale aktiviteter. Se mere om Ofir.dk på vores ansøgersite her
 
Interesseret? 
Har du lyst til at blive en del af vores Software udviklingsafdeling, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt. Angiv gerne dit lønniveau samt hvad du forventer at kunne bidrage med og ikke mindst hvilke forventninger, du har til os. 
 
Har du spørgsmål, så kontakt Chief Technology Officer Martin Prüss på tlf. 24 25 85 88. Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når vi har den rigtige kandidat. 
 
Vi ser frem til at høre fra dig.
 
Se mere på vores ansøgersite: https://ofir.brandero.com

Ofir.dk er "Great Place To Work" certificeret i 2017
- og det gør os rigtig stolte :-)

Læst mere om Great Place To Work her


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her