Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sagsbehandler til Modtageteam og skolesocialrådgiverfunktion

I Frederiksberg Kommune, Børne- og Ungeområdet, Familieafdelingen er der to ledige stillinger af 1 års varighed til besættelse snarest muligt.
Stillingerne er placeret i Familieafdelingens modtageteam, der varetager sagsbehandlingen for modtagelse af underretninger indtil afgørelse om § 50 undersøgelse. Modtageteamets sagsbehandlere varetager derudover skolesocialrådgiverfunktionen på de lokale kommuneskoler med 5 timer på 2 faste skoler ugentligt.
  
Modtageteamet består af 5 socialrådgivere og en gruppesekretær. Familieafdelingen har yderligere i alt 24 sagsbehandlere, hvortil kommer egne familieplejekonsulenter og familievejledere. Familieafdelingen varetager endvidere samarbejdet med 4 døgninstitutioner samt en række forebyggende foranstaltninger alle beliggende i nærmiljøet.
 
Arbejdsopgaverne vil primært være:

 • Rådgivning og vejledning til familier § 11.
 • Sagsbehandling af modtagelse af underretninger indtil afgørelse om iværksættelse af børnefaglig undersøgelse § 50.
 • Varetagelse af skolesocialrådgiverfunktion.
 • Deltagelse i tværfagligt samarbejde med relevante samarbejdspartnere  
   
Vi forventer:
 • Din uddannelsesmæssige baggrund er socialrådgiver/formidler.
 • Du er ansvarsbevidst og har interesse i at arbejde indenfor familieområdet.
 • At du kan arbejde selvstændigt og struktureret.  
  Ansøgere der har erfaring indenfor området vil blive foretrukket. Til gengæld kan vi tilbyde
 • Et spændende job, hvor det faglige niveau og det kollegiale samarbejde prioriteres højt
 • Indflydelse på tilrettelæggelse af egne arbejdsopgaver
 • Ekstern supervision.  
Løn og ansættelse: Løn og ansættelsesvilkår sker efter principperne om Ny løn. Som supplement til løntrinsindplaceringen ydes der et fuldt miljøtillæg. Der er tale en midlertidig stilling af 1 års varighed med en ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Yderligere oplysninger: Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Claus H.S. Jørgensen 38213603.
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag d. 28. november 2017 om formiddagen.  


Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden. 
Vi er en moderne kommune, der betjener ca. 105.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her