Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknisk designer/assistent

DR Ejendomme & Service søger en erfaren teknisk designer til dokumentationsstyring, koordinering og tegning. Du er vant til at arbejde selvstændigt, er teknisk selvkørende og arbejder hjemmevant med dokumentationshåndtering.
 
DR Ejendomme & Service er organiseret i tre teams: Ejendomsdrift, Service og Projekter. Du vil organisatorisk høre under Projekt teamet, der har ansvar for større ombygnings- og renoveringsprojekter af DRs bygninger og tekniske anlæg på alle DRs matrikler.

Ansvar og arbejdsopgaver
Du skal arbejde med vedligeholdelse af tegningsmateriale, ad-hoc tegnings opgaver samt styring og strukturering af afdelingens drifts og vedligeholdelses dokumentation.
 
Din profil
AutoCad er din spidskompetence, og du må meget gerne også have kendskab til MagiCad, Electrical SEE (Caddy) og dokumentationsstyring. Vi forestiller os, at du er uddannet teknisk designer eller tilsvarende, og kan tage ansvar for og yde bistand i forbindelse med dokumentationshåndtering.
 
Vi forventer, at du har:
* Erfaring med tegning- og dokumentationsstyring
* Stærk og selvkørende i AutoCadErfaring med at samarbejde med eksterne parter
* Proaktiv og fleksibel tilgang til opgaverne og god til at bevare overblik
* Ansvarsbevidst, engageret og åben for nye opgaver
* Gode samarbejdsevner og er god til at kommunikere

Vi tilbyder
Vi har et højt ambitionsniveau og sætter pris på et uformelt miljø, hvor vi giver hinanden mulighed for at tilrettelægge en arbejdsdag, der kan være travl, men også spændende og udfordrende.
 
DR Ejendomme & Service leverer og udvikler rammerne for DRs virke. Gennem Facilities Management vil DR Ejendomme & Service understøtte DRs kerneforretning ved at levere pålidelige ydelser, skabe trivsel og sikre værdierne på DRs lokationer.
 
DR Ejendomme & Service modtog i 2017 Driftsherreprisen som følge af, at DR Ejendomme & Service har løftet Facility Management fra en klassisk rolle som vicevært til innovativ motor. Driftsherreprisen uddeles af Boligfonden Kuben og Dansk Facility Management Netværk hvert tredje år.
 
Kontakt
DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Du er velkommen til at kontakte Chef for DR Ejendomme & Service Poul Holt Pedersen, telefon 2329 7401, phop@dr.dk, hvis du vil vide mere om afdelingen – og teamleder for Projektteamet Pernille Toft, telefon 2854 2618, toft@dr.dk hvis du vil vide mere om teamet og stillingens faglige indhold.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit cv og relevante eksamenspapirer. Stillinger i DR søges udelukkende elektronisk. Du søger ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

Ansøgningsfristen er den 3/12 2017
 
Der vil forud for en ansættelse blive anvendt test og indhentet referencer efter nærmere aftale. Der forventes afholdt ansættelsessamtaler d. 8/12 og 15/12


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her