Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Leder til Park - en attraktiv mulighed for at få en central lederplacering og præge udviklingen i en solid, værdibaseret virksomhed.

Kaj Bech A/S, der har hovedkontor i Holstebro, søger en salgs- og driftsorienteret leder, som skal have ansvaret for grønne drifts- og anlægsopgaver. Du refererer til den administrerende direktør, og i samarbejde med ham skal du give afdelingen en mere udadvendt og opsøgende profil.

Derudover har du ansvaret for projektstyring, tilbudsgivning og det overordnede personaleansvar for 40 -45 mennesker. Efter en vellykket indkøringsperiode er det hensigten at optage dig i chefgruppen.

Vi lægger vægt på, at du selvstændigt kan varetage den samlede ledelsesopgave og etablere et positivt samarbejde med både ledergruppen i Park og Vej samt chefgruppen i Kaj Bech A/S. Det er vigtigt, at du i din ledelsesproces kontinuerligt understøtter virksomhedens værdier, taktiske og strategiske mål.

Baggrund og kompetencer

Vi søger en erfaren, resultatorienteret leder med tydeligt chefpotentiale.  Du skal have anlæg for at organisere den daglige drift og skabe den nødvendige udvikling – herunder også i det opsøgende arbejde. Du er beslutningsdygtig og kommunikerer konkret, entusiastisk og i øjenhøjde med både medarbejdere, ledere og chefer.
For dig er struktur, målsætning og opfølgning naturlige forudsætninger for et godt samarbejde både internt med din afdeling og eksternt med kunderne. Du forstår at skabe resultater og udvikling i brændpunktet mellem både et stærkt kundefokus og  et ligeså stærkt medarbejderfokus.

Fagligt har du en baggrund som eksempelvis Skov- og Landskabsingeniør, Have-/Parkingeniør, Jordbrugsteknolog, eller også kan du dokumentere lignende tillærte kvalifikationer.

Vi tilbyder

Kaj Bech A/S blev stiftet i 1946 og har i dag 180 ansatte som beskæftiger sig med alt fra pasning af grønne anlæg til støbning af motorvejsbroer. Firmaet består af fire afdelinger; PARK, VEJ, BYG og ANLÆG. Der samarbejdes på tværs af afdelingerne for optimal udnyttelse af den store og moderne maskinpark, samt den dygtige stab af erfarne fagfolk

Stillingen som leder af parkafdelingen, er en attraktiv mulighed for at få en central lederplacering og præge udviklingen i en solid, værdibaseret og spændende virksomhed. Virksomheden lægger vægt på at være en udviklende arbejdsplads, som er præget af stor arbejdsintensitet, omhu og godt humør. 

Omgangstonen er åben, direkte, og der er tale om en flad organisation med korte beslutningsveje og plads til det personlige initiativ.

Aflønning vil ske på leder-/chefniveau i overensstemmelse med erfaring, kompetencer og resultater.

Spørgsmål og ansøgning sendes til Kaj Bech A/S, att: Administrerende Direktør Anders Bech, på mail: ab@kajbech.dk. Du kan læse mere om os på www.kajbech.dk. Ansøgning og CV sendes gerne hurtigst muligt og senest den 12.12.17

Se mere på vores ansøgersite: https://kajbech.brandero.com


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her