Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skolen Sputnik søger lærere?

Vi har løbende optag af elever og har derfor også løbende behov for at ansatte nye lærere. Vi søger lige nu 2-3 nye lærere med forskellige linjefagskombinationer.

Hvem er du?

 • ?Vi forventer, at du er uddannet lærer. Angiv dine linjefag i ansøgningen. Vi har brug for forskellige kombinationer til både indskoling, mellemtrin og udskoling.
 • Vi forventer, at du har både stærke didaktiske og pædagogiske evner.
 • Erfaring med specialområdet er en fordel, men ikke et krav. Angiv i din ansøgning om, du vil arbejde på en skole for børn med autisme og psykiske vanskeligheder eller på en skole for børn med socio-emotionelle vanskeligheder (udfordringer inden for AKT), ADHD og generel skoleværing, eller om du er interesseret i begge dele. Læs mere om vores målgrupper.
 • Vi forventer, at du er åben, udadvendt, god til at danne relationer og har lyst til at arbejde med formidling af dit fag til børn og unge med særlige behov.
 • Du skal være omstillingsparat og kunne navigere i et hus, hvor dagen ikke altid forløber som planlagt, da vores elevers aktuelle dagsform kan variere og dermed blive bestemmende for det faglige indhold og niveau.
 • Du skal have lyst til at indgå i et tæt og nysgerrigt samarbejde med skolens øvrige lærere og pædagoger - fælles faglig refleksion er en grundsten i vores pædagogik. Læs om vores værdier.
 • Kørekort er en fordel.?

?Vi tilbyder

 • ??En veludviklet pædagogik, fælles metoder og et stærkt værdigrundlag.
 • ??God oplæring, dygtige kolleger med stor specialfaglig viden og en engageret ledelse.
 • En skole, hvor der er plads til kreative tanker og dine ideer til nye projekter.
 • Introkursus, grundkursus i autisme eller ADHD efter behov.
 • Gratis frokostordning for elever og personale.

?Skolen Sputnik er en privat dagbehandlingsskole, som har eksisteret siden 1999. Vi er en værdibåren organisation med en stærk ledelse og ordnede forhold. Vi har også STU (ungdomsuddannelse), kollegier og eget kursuscenter. Vores skoler ligger i København NV, Vanløse, Rødovre og Gentofte.

Ansøgningsfrist og mere information

Ansøgningsfrist: Vi har to ansættelsesrunder med frist hhv. d. 27. november kl. 12 og igen d. 12. december kl. 12. Vi læser ansøgninger og holder samtaler løbende.

Ansættelse: Hurtigst muligt.

Jobbet er en fuldtidsstilling i første omgang frem til d. 30. juni 2018, men med gode muligheder for forlængelse.

Vi opfordrer til, at du først orienterer dig på vores hjemmeside for at få besvaret dine spørgsmål. Hvis du herefter har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe til skolechef i Sputnik Jesper Larsen på 20 30 17 85.

Send venligst ansøgning og CV til student Olivia Gjelfort på ogj@skolensputnik.dk

Se mere på vores ansøgersite: https://skolensputnik.brandero.com


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:20. november 2017
Udløbsdato:12. december 2017

Lærer til Sortedamskolen (barselsvikariat)

Sortedamskolen

Vi har brug for en lærer til 7. og 8. klasse, som kan undervise i dansk, eventuelt samfundsfag og stå for understøttende undervisning (UUV). Herudover skal du have en delt klasselærerfunktion. Vi kan tilbyde en skole, der arbejder med afdelingsopdel...
Indrykket:27. november 2017
Udløbsdato:12. december 2017

To engagerede og dygtige matematiklærere til indskoling og mellemtrin på Lergravsparkens Skole

Lergravsparkens Skole

Brænder du for at undervise og kan du fange elevernes interesse? Har du erfaring fra folkeskolen i de naturvidenskabelige fag? Er du en dygtig klasseleder? Så ser vi gerne en ansøgning fra dig. Bemærk, at den ene stilling også indeholder en spændend...
Indrykket:30. november 2017
Udløbsdato:14. december 2017

Didaktisk stærk fysiklærer til udskolingen på Brønshøj Skole

Brønshøj Skole

På Brønshøj Skole skaber vi en skole med fokus på, at eleverne bevarer deres nysgerrighed, glæden ved og motivation for at lære. Både eleverne og skolens voksne skal være ambitiøse og finde de rigtige faglige udfordringer, der giver eleverne succese...
Indrykket:30. november 2017
Udløbsdato:14. december 2017

Lærer til mellemtrinnet på Ålholm Skole i Valby

Ålholm Skole

Ålholm Skole i Valby søger en lærer til mellemtrinnet med hovedvægt på dansk, naturteknik, billedkunst og supplerende undervisning, special- og AKT- undervisning. Ålholm Skole er en af Valbys seks folkeskoler og har ca. 590 elever fra 0.-9. klasse. ...
Indrykket:30. november 2017
Udløbsdato:14. december 2017

Lærere til Skolen i Ryparken

Skolen i Ryparken

Vi har et antal ledige lærerstillinger en fast stilling og nogle vikariater. Skolen i Ryparken er en specialskole med tilhørende specialfritidsinstitution for elever med vidtgående psykiske funktionsnedsættelser, heriblandt også elever med multiple ...