Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder til ledelsesstøtte på pensionsbeskatningskontoret

Vil du være med til at understøtte opbygningen af en pensionsbeskatningsenhed, bestående af et nyt kontor og 2 driftsenheder? Motiveres du af at skabe overblik og analysere på ressourcetræk og produktion? Og har du lyst til at bruge dine analytiske evner til at understøtte ledelsen i fremtidige forbedringer?   
  
Analytiske problemstillinger og understøttelse af ledelsen   
Din opgave er at understøtte ledelsen ved at udarbejde status på produktion. På baggrund af ressource- og produktionsstatus, skal du udarbejde analyser, budgetter og simuleringer af forventet udvikling og produktion, ved anvendelse af forskellige parametre. Du bliver ansvarlig for at sikre en opgaveløsning af høj kvalitet, herunder:
 
• Produktionsstyring og -opfølgning  
• Ressource- og opgavefordeling samt analyser heraf   
• Udsøgninger i Business Objects   
• Udvikling og vedligeholdelse af data og nye værktøjer og modeller for styring   
• Kortlægning af strategiske initiativer med udarbejdelse af beslutningsoplæg for ledelsen   
• Mødeaktiviteter om faglige problemstillinger   
  
Du vil desuden indgå i det daglige arbejde i kontoret, hvor den vigtigste opgave er at sikre korrekte samt driftssikre og stabile processer og fremme digitale løsninger. Dette skal ske med fokus på bl.a. gældende lovgivning og virksomhedernes retssikkerhed.
 
Kontoret har en meget bred samarbejdsflade, samt et stort ansvar i forhold til 2 nyetablerede driftsenheder på pensionsbeskatningsområdet, lige som der er samarbejde med de juridiske enheder og Skatteministeriets departement. Endvidere skal kontoret løbende søge viden og inspiration i et tæt samspil med interne kunder, virksomheder og brancheforeninger samt rådgiverkredse. 
 
Struktureret og nysgerrig   
Du har en relevant videregående uddannelse, gerne suppleret med nogle års relevant erhvervserfaring. Opgaverne varierer i kompleksitet, hvorfor du kan have en lang videregående uddannelse indenfor økonomi, offentlig styring, offentlig administration eller analyse, men du kan fx også være uddannet finansøkonom eller have relevant erfaring som controller eller lignende. 
 
Det er en fordel med kendskab til SAP(Tire/Lisy) og Workzone, da vores oplysninger i stort omfang bygger på disse systemer. Ligeledes er det en fordel, hvis du tidligere har lavet udsøgninger i Business Objects eller arbejdet med tilsvarende udsøgningsværktøjer.   
Du skal beherske Excel på et udvidet niveau og gerne forskellige databaseværktøjer. Du skal have erfaring med udarbejdelse af materiale til ledelsen, herunder grafisk intuitive opfølgninger.   
 
Du er kvalitetsbevidst og arbejder systematisk, da vores opgaver kræver planlægning og høj detaljeringsgrad samtidig med, at dine analyser og oplæg får stor indvirkning på enhedens fremtidige arbejde. Du magter i høj grad at arbejde selvstændigt og tager ansvar for, at enhedens arbejdsopgaver bliver løst – uanset om det er din opgave eller en kollegas. Du skal have lyst til at arbejde med forskellige problemstillinger og ikke være bange for at udfordre dig selv, ved at påtage dig nye faglige udfordringer.   
  
Du har stærke kommunikative kompetencer og evner hurtigt at sætte dig ind i forskelligartede problemstillinger. Det er en forudsætning, at du er særlig skarp i skriftlig fremstilling og til at formidle store talmængder og omfattende budgetoversigter simpelt og præcist. Du formår at omsætte det komplekse til noget konkret og sætter en ære i at opbygge struktur og systemer.   
  
Du nyder variation i din hverdag og er i stand til at trives med en kombination af rutineprægede og ad hoc opgaver. Det betyder meget for dig, at arbejdsmiljøet er positivt og konstruktivt, og du er villig til at yde en ekstra indsats i forbindelse med overholdelse af fælles deadlines i enheden. Vi forventer, at du kan agere i løbende forandringer på dit arbejdsfelt, er proaktiv og ikke mindst har en god sans for humor.   
 
Din nye arbejdsplads 
Du kan se frem til at blive en del af et fagligt udviklende kontor med gode kolleger, hvor omgangstonen er uhøjtidelig og humoristisk. Du får stor selvstændighed og mulighed for indflydelse på arbejdsgange og processer. Vi har et godt socialt og uformelt arbejdsmiljø.
 
Ansøgning og kontakt   
Send senest den 10. september 2017 din ansøgning samt CV og evt. dokumentation for uddannelse og kompetencer via linket ”søg stillingen”.  
 
Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Karsten Hansen på telefon 30 57 38 53. 
 
Samtaler forventes gennemført hurtigst muligt efter ansøgningsfristens udløb og ansættelse vil være hurtigst muligt efter individuel aftale. 
  
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.   
  
Arbejdsstedet er indtil videre Høje Taastrup.  
Som led i regeringens plan ’Fra én til syv styrelser – skatteforvaltningen 2021’ vil SKAT blive erstattet af syv nye styrelser under Skatteministeriet, som får ansvar for hver sin kerneopgave. Denne opgave forventes placeret i skattestyrelsen, som kommer til at bestå af 3300 - 3500 medarbejdere og får til huse i på 14 lokalisationer fordelt over hele landet herunder Høje Taastrup. Læs mere om skatteforvaltningens organisering på http://www.fra1til7.dk ; ;  
 
Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge. 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her