Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Reservelæge til Neurologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital Roskilde

Vi søger yngre læge til en uklassificeret reservelægestilling af op til et års varighed.

Stillingen er attraktiv for dig der

 • Overvejer et af neuro-specialerne som dit kommende speciale
 • Er på vej i et af de medicinske specialer, eksempelvis almen medicin eller geriatri, hvor viden om de neurologiske sygdomme er et stort aktiv
 • Venter på klinisk basisudannelse og i mellemtiden ønsker ansættelse på en afdeling, hvor vi er klar til at hjælpe dig i gang med din første kliniske ansættelse
 • Ønsker at udvide kendskabet til den neurologiske verden og kvalificere dig til en introstilling

 • Du skal have lyst at engagere dig i vores foranderlige dagligdag, som er fyldt med mange varierende, lærerige arbejdsfunktioner.

  Vi tilbyder dig en stilling
 • I en afdeling med højt fagligt og uddannelsesmæssigt niveau
 • På en arbejdsplads med godt arbejdsmiljø og højt humør
 • Hvor vi kan lære dig en masse om de medicinske nervesygdomme

 • Reservelæger i uklassificerede stillinger indgår i afdelingen på lige fod med reservelæger i formaliserede uddannelsesstillinger så alle får det optimale uddannelsesmæssige udbytte af ansættelsen. Alle reservelæger har personlig vejleder/mentor også læger ansat i uklassificerede stillinger.

  Er du interesseret? Så kontakt os, og hør nærmere.

  Læs mere her om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kollegaer allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv.

  Om Sjællands Universitetshospital
  Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

  Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2022, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her