Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Key Account Manager

Vil du være del af en succes? * Unikt koncept * Miljø- og energibesparelser

green light aps, http://www.green-light.dk, attraktivt beliggende i Middelfart, er en økonomisk solid, markedsleder inden for rådgivning og salg af effektive, miljørigtige belysningskoncepter, der bl.a. reducerer energiforbruget og miljøbelastningen i både industri-, private- og offentlige virksomheder. green light har i dag nogle af Danmarks største virksomheder og kommuner på sin kundeplatform, og man har for længst bevist sin troværdighed og kompetencer inden for sit felt. Som et led i en spændende forretningsudvikling, ønsker man nu at styrke salget til industrien. I den forbindelse søges to stærke salgsprofiler, der kan løfte denne opgave.

Jobbet
Med udgangspunkt fra kontoret i Middelfart og med reference til direktøren, skal du, i tæt samarbejde med et kompetent, teknisk bagland, gennemføre opsøgende og vedligeholdende salg, primært i Jylland og på Fyn. Du får markedets stærkeste produktprogram og et unikt koncept, der bl.a. skaber store energibesparelser. En aktiv dialog med kunden omkring netop dennes behov, med fokus på investering, økonomi, tilbagebetalingstider, energibesparelser og reduktion af miljøbelastninger, er et afgørende element for dit salg og – meget vigtigt – opretholdelsen af langvarige kunderelationer. At du samtidig løbende udarbejder en målrettet salgs- og indsatsstrategi for din kunde- og emneplatform, der efterfølgende bliver omsat til konkret handling, er en selvfølge.

Kvalifikationer
Du behøver ikke vide noget som helst om lys, men du har allerede bevist, at du er en dygtig sælger inden for BtB, og du har flere års erfaring med opsøgende og vedligeholdende salg. Du får et selvstændigt resultatansvar, og det er derfor afgørende, at du kan drive dig selv, uden at blive ”holdt i hånden”. Du er ganske enkelt én af de få sælgere, der virkelig magter at styre både dig selv og en krævende salgsproces. Du vil vinde dine ordrer, og du vil nå dine mål. Sagt meget enkelt, er du et solidt ”mandfolk”, der motiveres af salg og egne resultater.

Din personlighed er således afgørende, og egenskaber som selvtillid, gennemslagskraft, gode kontakt- og forhandlingsevner, vedholdenhed og – ikke mindst – godt købmandskab er absolutte forudsætninger for succes. Produkt- og brancheerfaring er ikke afgørende, idet du vil få den fornødne produktintroduktion og oplæring. Du behersker både dansk i skrift og tale og er en dygtig bruger af IT.

Du tilbydes
En personlig og faglig udfordring i et dynamisk, uformelt team, hvor frihed under ansvar, humor og ikke mindst professionalisme er bærende elementer i hverdagen. Du lander i en virksomhed, der har succes og samtidig er enestående på markedet – en virksomhed med et stort vækstpotentiale. Der bliver stillet store krav til din indsats. Til gengæld vil dine kolleger og ledelsen gøre alt for, at du lykkes inden for et meget spændende og fremtidsorienteret forretningsområde. Løn- og ansættelsesvilkår bliver forhandlet individuelt.

Er du den rette til denne udfordring, skal du maile din ansøgning og CV mærket ”01.11.45” til stilling@eandersen.dk. Al henvendelse behandles fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her