Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tosprogs- og læsekonsulent til Albertslund Kommune

Vil du arbejde med sproglig udvikling i Albertslund Kommune?
  
Så er vores ledige stilling måske noget for dig.
I Albertslund Kommune vil vi udvikle sprog- og læsekompetencer i alle fag, på alle skolens klassetrin. Vi er optaget af den sproglige progression fra før skole, i skolen og videre til ungdomsuddannelse. Sprogforståelse og læsning er del af fundamentet i vores nyreviderede skolestrategi ’Skole for alle’, en vigtigt del at dette er tosprogsområdet. Derfor har vi brug for en tosprogs- og læsekonsulent, der kan formidle viden og koordinere indsatser blandt pædagoger, lærere, skoleledelser og andre fagfolk.
 
Viden og erfaring
Du har en læreruddannelse og erfaring, der gør dig i stand til fra dag ét at kvalificere skoleafdelingens og skolernes arbejde med læse- og sprogudvikling samt med tosprogede børn og unge. Du har specialviden og praksiserfaring på området. Du kan omsætte evidens og viden til konkret handling.
 
Du skal lede eksisterende netværk på tværs af skolerne og vise en fælles vej for at få løftet børn og unges sprog- og læsekompetencer.
 
Stillingen indeholder også nogle mere driftsbetonede opgaver, blandt andet indskrivning af børn i modtagergrupper, kontaktfunktion for basisdanskklasser, sparring i forhold til organiseringen af kommunens dysleksiindsatser.
 
Sådan er vi – sådan er du måske?
Du bliver en del af Skole og Uddannelse, - en afdeling med otte kollegaer, der hjælper og sparrer med hinanden. Tingene kan gå stærkt, så det er vigtigt, at du kan overskue og prioritere mange forskellige arbejdsopgaver. Til gengæld har vi et stort råderum – og respekt for hinandens måder at arbejde på.
 
Du skal kunne lide udviklings - og projektledelsesopgaver og brænde for at arbejde med læringsprocesser og kompetenceudvikling. Du skal kunne trives i - og være god til at arbejde i - et felt med politisk fokus og med mange forskellige samarbejdspartnere.
 
Vejen til jobbet
Har du kvalifikationerne, og synes du jobbet lyder interessant, kan du uploade ansøgning og CV på www.Albertslund.dk/job
 
Ansøgningsfristen er søndag den 3. september 2017
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Skoler & Uddannelse Henriette Krag på telefon 23717257.
 
Der holdes samtaler om eftermiddagen den 13. september og eventuelt den 18. september 2017.
 
Du bliver ansat på overenskomstvilkår og lønindplacering sker efter forhandling mellem kommunen og den forhandlingsberettigede organisation. Det er en del af Albertslund Kommunes ansættelsespolitik at fremme mangfoldighed og ligestilling.
 
I Albertslund Kommune er der højt til loftet, langt mellem væggene – og plads til det skæve. Vi har gensidig initiativpligt. Gennem forpligtende dialog og nære relationer har vi et fælles ansvar for, at rammerne for arbejdet i skolen er gode og fleksible – hele tiden med kerneopgaven i centrum.
 
I Albertslund Kommune er vi ambitiøse på alle børns vegne. Vi lægger vægt på, at børnene trives i fællesskaber. Derfor prioriterer vi læring, fordybelse og dannelse højt - sammen med udvikling af de sociale kompetencer.
 
I Albertslund Kommune skal alle børn have mulighed for at udfolde deres personlige kompetencer – og udleve deres passion. De voksne opmuntrer børnene og de unge til at forfølge deres mål – også de mest ambitiøse. Børnenes læring og udvikling foregår både inden for og uden for institutionernes mure. I naturen. Sammen med andre…
 
Velkommen til Albertslund – byen for børnene, det grønne og fællesskabet!
 
 

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/

(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=3e52ea92)


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her