Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sælger / Butiksansvarlig - Kapitalvarer

Sælger / Butiksansvarlig - Kapitalvarer
 
Retail Knowledge søger for kunde:

Vi søger en erfaren salgsprofil til et veletableret butikskoncept i Silkeborg - indenfor langvarige forbrugsgoder. Kæden er i en meget positiv udvikling opnået gennem godt købmandskab og fokus kvalificeret kunderådgivning og service.

I rollen er der fokus på evnen til at afdække kundens behov og afslutte et salg og du får samtidig ansvaret for butikkens resultater. Det er derfor afgørende at du har erfaring med personligt salg af langvarige forbrugsgoder.

Arbejdsopgaver:

Salg og kunderådgivning i butikken
Overordnet butiksansvar - resultater og driftsmæssige rutiner
Kvalifikationer:

Erfaring med personligt salg af kapitalvarer
Evner at skabe kunderelationer og tillid
Du er drevet af at skabe resultater, både hvor du står alene med ansvaret i butikken og i et positivt samspil med det øvrige team
Stillingen er på 37 timer per uge, som vil være fordelt i hele åbningstiden med en fast ugentlig fridag og du skal være indstillet på en del weekend arbejde (fri hver 3. weekend).

Hvis du kan genkende dig selv i stillingen, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt, da vi behandler indkomne ansøgninger løbende.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Retail Knowledge; Kim Aaskov, tlf 2117 5760, info@retailknowledge.dk.  
Sådan ansøger du

http://www.retailknowledge.dk/ledige-stillinger/?job-id=A689527E-32FA-49AC-AD3D-A4C611FE17F6


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her