Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Special-/chefkonsulent til Nyt Hospital Nordsjælland

I Nyt Hospital Nordsjælland-projektet skal du gøre dig umage – hele tiden og i alle sammenhænge! Vi har høje ambitioner og når resultater på højt internationalt niveau.
 
Se video om Nyt Hospital Nordsjælland-projektet her
 
Nyt Hospital Nordsjælland søger en ambitiøs special-/chefkonsulent til en række analytiske og strategiske opgaver. Opgaverne vil spænde bredt fra betjening af projektorganisationens ledelse og projektdirektørens arbejde i direktionen samt betjening af Region Hovedstadens administrative og politiske niveau til gennemførelse af analyser og innovationsprojekter i forbindelse med forberedelsen af det nye hospital.
 
Projektorganisationen har netop igangsat projektforslagsfasen, som er den fjerde fase ud af seks hovedfaser. Projektets ambitioner er intakte, og der er en robust økonomi. Med et kompromisløst fokus på leverancer af høj kvalitet er missionen klar: NHN skal sætte nye standarder og være et referenceværk for nye måder at tænke hospital på gennem udsyn og innovative tilgange til teknologi, indretning og services.
 
NHNs projektorganisation er gennem de seneste par år transformeret til en innovationsorganisation, hvor design- og matrixtænkning er udtalt. Projektorganisationen er organiseret i tre teams: Byggeri, Teknologi og Innovation. Dertil ledelse og stabsfunktioner, hvor den nye special-/chefkonsulent er placeret med direkte reference til projektdirektøren. Der er 23 ansatte i projektorganisationen, heraf 2 studerende.
 
I samarbejde med nogle af verdens førende virksomheder inden for bl.a. teknologi, logistik og innovation skal du, med din skarpe analytiske sans og idérighed, være med til at sikre de bedste løsninger for det nye hospital.
 
Du skal se dig selv som sparringspartner for projektdirektøren og henholdsvis projektleder og projektmedarbejder i en række projekter – store som små – der alle indgår i projektorganisationens projektportefølje. Du får ansvar, faglige udfordringer og engagerede kolleger med fokus på resultater i et dynamisk miljø med inspirerende og glade kolleger. Der stilles store krav, og du får særdeles spændende og udviklende opgaver.
 
Forventninger til dig:
 

   • Du har analytisk sans, er talstærk og evner at dokumentere konklusioner – og videreformidle dem klart og entydigt
   • Du er resultatorienteret og formår samtidigt at forene proces og løsninger
   • Du har flair for at arbejde med strategiske mål
   • Du er struktureret og systematisk i din tilgang til opgaverne
   • Du har en hurtig og velformulerende pen – også på engelsk
   • Du har en høj arbejdskapacitet og leverer i en hverdag med korte deadlines. 


Som person er du meget robust, tror på dig selv og tænder på at skabe forandring og resultater. Du er udpræget serviceminded og fleksibel, og du kan kommunikere og samarbejde på alle niveauer på tværs af fagligheder.
 
Din naturlige energiske og professionelle evne til at løse opgaverne vejer tungere end en omfattende sundhedsfaglig indsigt.
 
Er det dig – så læs mere om stillingen i stillings- og personprofilenwww.muusmann.com/stillinger. Her kan du også uploade ansøgning inkl. CV og uddannelsesfacts.
 
Ansøgningsfrist: Søndag den 3. september 2017.
 
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst for Region Hovedstaden vedr. special-/chefkonsulenter. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset etnicitet, køn og alder.
 
Vil du vide mere, kan du kontakte projektdirektør Henrik Schødts på telefon 3143 2041 eller henrik.schoedts@regionh.dk
 
Vi planlægger at afholde første samtalerunde i uge 37 2017. Ansættelse hurtigst muligt.
 
Læs meget mere om projektet her og besøg vores digitale platforme her:
 
LinkedIn / Twitter / Web / Facebook / YouTube / Instagram
 

Om Nyt Hospital Nordsjælland
Projekt- og innovationsorganisationen Nyt Hospital Nordsjælland er organiseret under Nordsjællands Hospital, hvor vi også har vores projektkontor. Vi er en dynamisk organisation med forskellig faglig baggrund. Vi deler en fælles vision om, at den bedste løsning er skabt intelligent og ambitiøst.
 
Nyt Hospital Nordsjælland skal stå færdig til indvielse i december 2021 og afløser de tre hospitaler i Hillerød, Helsingør og Frederikssund, der nedlægges. Anlægsrammen er 4,2 mia. kr. 
 
Læs meget mere om det ambitiøse projekt her: ww.regionh.dk/nythospitalnordsjaelland


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her