Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykologer til Rigspolitiets Psykologtjeneste

København, Koncern HR, Rigspolitiet


Har du lyst til at arbejde med psykologfaglige opgaver i en stor dynamisk organisation, hvor tiden aldrig står stille, og hvor der i høj grad er brug for dygtige og professionelle psykologer? Så søger Rigspolitiet nu psykologer til Rigspolitiets Psykologtjeneste.

Psykologtjenesten er en del af Koncern HR i Rigspolitiet, og tjenesten varetager en række forskellig-artede psykologfaglige opgaver i dansk politi. Psykologtjenesten er hjemmehørende i København, men funktionen dækker landets 12 politikredse, Rigspolitiets afdelinger samt Færøerne og Grønlands Politi. Psykologtjenesten bistår også politiansatte udsendt i internationale missioner.

Dine primære opgaver bliver
• at afholde psykologiske debriefinger i politikredsene i forhold til arbejdsrelaterede, vold-somme hændelser.

• at afholde individuelle støttesamtaler med ansatte i politiet i forhold til arbejdsrelaterede problemstillinger.

• at afholde støttetiltag (supervision) for medarbejdergrupper med særligt belastende funkti-oner, for eksempel 112-operatører og medarbejdere, der arbejder med overgreb mod børn. Dette arbejde foregår både i Rigspolitiet og i politikredsene.

• at bistå medarbejdere og deres familier før, under og efter udstationering i internationale fredsmissioner. Arbejdet foregår dels i Danmark, dels på missionen og vil derfor indebære udenlandsophold af 3 – 7 dages varighed.

• at deltage i psykologfunktionen ved større hændelser eller begivenheder. Psykologtjenesten bidrager ved planlagte og ikke planlagte større aktioner som for eksempel topmøder, natur-katastrofer og terrorangreb med diverse psykologiske støttetiltag.

• at varetage undervisning, oplæg og workshopfacilitering indenfor psykologrelaterede emner, ligesom der også vil være opgaver indenfor vurdering af kandidater til politiuddannelsen.

Psykologtjenesten
I Psykologtjenesten udvikler vi og arbejder efter nationale koncepter blandt andet indenfor akutte hændelser og for funktioner med særlige belastende arbejdsopgaver. Du får ansvar for at planlægge og afholde psykologiske debriefinger og samtaler i samarbejde med en ansvarlig leder fra politikredsen – ligesom du også deltager i sager, hvor medarbejdere i dansk politi får pludselig opståede behov for assistance fra en psykolog. Opgaverne kan indebære nogen rejseaktivitet og vil kræve en vis fleksibilitet i forhold til arbejdstid.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med engagerede medarbejdere, hvor tonen er uformel og humoristisk, og hvor der er et godt fagligt miljø med vægt på sparring og samarbejde.


Autoriseret psykolog der brænder for politiet
Vi søger autoriserede psykologer gerne med en relevant specialistgodkendelse.
Du har erfaring med psykologiske debriefinger og individuelle støttesamtaler gerne indenfor krise-psykologiske områder. Vi ser det som en fordel, hvis du har arbejdet i en offentlig, politisk styret organisation og forstår at arbejde efter de krav og rammer, som eksisterer her.

Din arbejdsform er opsøgende og imødekommende, og du er dygtig til at skabe tillidsfulde relationer og et godt samarbejde på tværs af organisationen til medarbejdere og ledere på alle niveauer og med forskellige fagligheder. Du har lyst til at bidrage fagligt og socialt i psykologgruppen og til øvrige kolleger i Koncern HR. Du er ikke bange for at indhente input til din opgaveløsning hos andre, ligesom du gerne bidrager til deres opgaver gennem vidensdeling og sparring.

Du er vant til at tage ansvar og tilrettelægger og udfører selvstændigt dine arbejdsopgaver, ligesom du evner at skrive, undervise og formidle til forskellige personalegrupper. Du sætter opgaver og mennesker i centrum og brænder for at arbejde i en organisation med en personalegruppe som politiet, med de særlige psykologiske udfordringer og de opgaver, der er her.


Løn- og ansættelsesvilkår


Stillingerne er i udgangspunktet fuldtidsstillinger; deltid kan eventuelt forhandles. Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademi-kernes Centralorganisation. Der vil alt efter dine kvalifikationer og kompetencer være mulighed for at forhandle et kvalifikationstillæg. Vi forventer at ansætte psykologer med start december 2017 og primo 2018.

Dit ansættelsesområde bliver Rigspolitiet, med primært arbejdssted på Polititorvet 14, 1780 Køben-havn V, dog med en del rejseaktivitet til de 12 politikredse.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.


Kontakt og ansøgning


Oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til vicepolitiinspektør Mette Lindskov på tlf. 72 58 88 86 eller psykolog Susanne Wulff Pedersen på tlf. 22 75 25 12.

Du kan finde generel information om politiet og det overordnede strategiske arbejde på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis.

Når du søger en stilling i politiet opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger.

Vi opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, alder, race, religion eller etnisk bag-grund.

Samtaler forventes afholdt i uge 37 2017.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her