Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge til Det Intensive Terapiafsnit, Anæstesiologisk-Intensiv Afdeling V, Odense Universitetshospital

1-2 stillinger som afdelingslæge ved Anæstesiologisk-Intensiv Afdeling V, Odense Universitetshospital, er ledig til besættelse pr. 1. november 2017 eller efter aftale.  
 
Om stillingen  
Ansættelse sker ved Afdeling V generelt.  
Stillingen tilknyttes primært afsnittet for multidisciplinær intensiv terapi (ITA).  
Vagten vil blive afholdt på ITA.  
 
Kvalifikationer  
Ansøgeren skal være speciallæge i anæstesiologi.  
Det forventes, at afdelingslægen deltager i undervisnings-, forsknings- og udviklingsaktiviteter.  
Ansøgere, som under ansættelsen ønsker at gennemføre den europæiske diplomeksamen i intensiv terapi (EDIC) via ESICM, som forberedelse til den 2-årige skandinaviske postgraduate uddannelse, vil blive foretrukket til stillingen.  
 
Arbejdssted  
Anæstesiologisk-Intensiv Afdeling V er en tværgående klinisk afdeling med et højt aktivitetsniveau, og har i kraft heraf en meget bred kontaktflade, der omfatter alle hospitalets afdelinger.  
For at sikre den bedst mulige udnyttelse af den anæstesiologiske special- og ekspertviden er afdelingen geografisk og funktionelt opdelt i afsnit indenfor klinisk anæstesi/opvågnings-området og intensiv-området.  
Den lægelige normering på Anæstesiologisk-Intensiv Afdeling V er på mere end 120 læger fordelt på overlæger og afdelingslæger samt reservelægestillinger klassificeret som undervisningsstillinger i specialet.

Det Intensive Terapiafsnit er landets største og omfatter De Multidisciplinære Intensivafsnit ITA1/ITA2/ITA3 og BRITA (Intensive TerapiAfsnit 1,2 og 3 samt BøRneIntensiv TerapiAfsnit), som modtager patienter fra alle hospitalets kliniske afdelinger.    Der er 27 sengepladser hvoraf de 6 er børneintensive. Afsnittet er i såvel dagtid og vagt delt i to sektioner og man er som speciallæge primært tilknyttet den ene sektion.   
Vagten på Intensiv varetages af to speciallæger samt en hoveduddannelseslæge i tilstedeværelsesvagt. Visitation til intensiv varetages af den ene speciallæge. Der er desuden en overlæge i rådighedsvagt for børneintensiv. 
 

Funktions- og stillingsbeskrivelse:  
Vedlagt: her
 
Løn- og ansættelsesforhold  
Ansættelsen sker i henhold til overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Foreningen af Yngre Læger.  
Ansættelse er betinget af en ren børneattest. Afdelingen vil rekvirere attest elektronisk via Kriminalregistret (den ansatte skal kvittere for dette i sin e-boks).  
Ansøgning stiles til:  
Konstitueret ledende overlæge Jens Schierbeck  
 
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:  
Overlæge Helle Asboe, tlf. 6541 5715  
Overlæge Thomas Strøm, tlf. 6541  5719
 
Samtaler vil finde sted mandag den 23. oktober 2017 mellem kl. 13 og 15.  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her