Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Marketing/grafisk design

Om virksomheden:
Ansættelsen er hos Niels Bugges Kro og Hotel ved naturskønne Dollerup sydvest for Viborg.
Vi har rivende travlt i øjeblikket og er i fuld gang med at forberede efterårets og vinterens arrangementer samtidig med at vi vækster på vores faste driftsområder. Vi har i den forbindelse brug ekstra kapacitet i forhold til udarbejdelse af grafisk materiale, bestående af eksempelvis foldere, flyere, plakater, annoncer, opdatering af hjemmeside og nyhedsbreve. Ansættelsen kan derudover indeholde planlægning, koordinering, salg, eksekvering af arrangementer, konceptudvikling etc.

Nærmere om virksomheden:
Som navnet indikerer, består virksomheden både af kro og hotel. Begge med restaurationer på særdeles højt niveau. På Niels Bugges Kro serveres der traditionelle franske brasserieklassikere som eksempelvis flamberet peberbøf og rørt tatar. Det giver en helt særlig stemning i de gamle krostuer når der flamberes og trancheres ved bordet. På Niels Bugges Hotel serveres der mad fra det nye nordiske køkken og der fokuseres især på økologiske råvarer fra lokalområdet. Niels Bugges Hotel er indrettet som et klassisk badehotel, med lyse pastelfarver og antikke møbler. Det er to helt særlige og unikke steder.
Udover restaurationerne er der hoteldrift begge steder. Endvidere er kursusaktiviteter, selskaber og gourmetophold en central del af virksomheden.
Medarbejderstaben er på ca. 20-30 personer afhængig af sæsonen. Det er et uformelt og rummeligt arbejdsmiljø, hvor der er plads til både seriøsitet og sjov.
Perspektiver på og for et samarbejde
Foreløbigt er perspektivet et par måneders forløb. Fast stilling eller freelanceansættelse kan komme på tale, hvis vi finder den rigtige kandidat, som via sit arbejde kan løfte aktivitetsniveauet i virksomheden til nye højder.

Beskrivelse af arbejdsopgaver:

Marketingmateriale (handouts, plakater, bannere samt online).
Sekundært; planlægning og koordinering af specifikke arrangementer samt salg og salgsbackup.

Faglige Kvalifikationer:

Krav: Erfaring med Indesign, efaring med fremstilling af grafisk materiale fra start til tryk.

Ønskes: Erfaring med hjemmesider, SEO, sociale medier, nyhedsbreve via mailchimp, tekstforfatning og oversættelse.
Nyuddannede grafikere opfordres også til at søge stillingen.

Personlige Kvalifikationer:
Du er fyldt af gå-på-mod og engagement. Du arbejder selvstændigt, struktureret og evner at prioritere dine opgaver. Du griber boldene, som til tider er mange. Du er ansvarsbevidst og vigtigst af alt; du kan eksekvere.
Du motiveres af, at følge processen fra start til slut og muligheden for at sætte et stort præg på hele processen og slutproduktet. Endvidere motiveres du af, at skabe materiale som kan gøre en forskel, skabe interesse og salg.

Ansøgning:
Ansøgningen sendes til nielsbuggeskro@nielsbuggeskro.dk att: Gitte Nielsen. Pr. post til Niels Bugges Kro, Ravnsbjergvej 69, 8800 Viborg.

Eventuelle spørgsmål kan besvares hverdage 9-15 på telefonnummer 86 63 80 11.
Hjemmeside:
www.nielsbuggeskro.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her