Ofir.dk - job
header background shadow


Ofir.dk
 

 

Ofir.dk Danmarks største jobformidler. Vi formidler jobannoncer via nogle af Danmarks stærkeste jobmedier med udgangspunkt i Ofir Jobunnivers, der består af Ofir.dk, af en lang række af Ofirs partneres websites og af annoncering i Søndagsavisen.

Ofir.dk
Ofir.dk er en jobportal, hvor jobsøgende er på udkig efter ledige job og virksomheder er på udkig efter nye medarbejdere – og sådan har det været siden 1996, hvor Ofir.dk var den første jobportal i Danmark. Rent faktisk er interessen for Ofir kraftigt stigende, så vi nu opnår rekordhøje brugertal på mere end 210.000* jobsøgende hver måned.

Søndagsavisen
Ud over at være Danmarks suverænt største avis med 1.4 mio. læsere** er Søndagsavisen også avisen med flest jobsøgende læsere. Søndagsavisen er siden 2008 blevet styrket redaktionelt og bliver konstant udviklet og forbedret.

Kombinationen af stærke jobannonceringsmedier
Som Danmarks førende jobformidler ved vi, at kombinationen af de stærke jobmedier – og dermed adgang til både aktivt og passivt jobsøgende, i alt mere 1,6 millioner danskere** – er den mest effektive og præcise måde at finde en kandidat på.

Mission
Vores klare mission er at skabe indsigt i jobmarkedet og effektfuld jobformidling for vores kunder og brugere. Det skal være nemt for jobsøgende at finde det job, der passer præcis til dem, og nemt for virksomheder at finde den helt rigtige medarbejder.

Hvem er vi
Vi er et professionelt og dynamisk team, som har mange års erfaring med salg af stillingsannoncer til både print- og onlinemedier. Vi lægger vægt på et aktivt og sundt arbejdsmiljø og tilbyder derfor blandt andet kantineordning, motionsfaciliteter og et røgfrit miljø.

*Kilde: FDIM
** Kilde: Gallup 1H 2010
 

 
 
 
 
 
 
 
 


Ofir.dk er en del af koncernen North Media A/S. Ofir.dk formidler jobannoncer i Ofir jobunivers, som består af Ofir.dk, af en lang række af Ofirs partneres websites og af annoncering i Søndagsavisen. Du kan læse mere om os på ofir.dk.
 

 
Ofir.dk
Gladsaxe Møllevej 28
2860 Søborg
Danmark
39577800
 

Job fra denne virksomhed