Annoncering job


Brug Ofirs unikke jobunivers til ”annoncering job” opgaver på tværs af databaser, jobmiljøer, lokalaviser, fagmedier og interesse-magasiner – både online og på tryk.


I gamle dage satte man sine jobannoncer i lokale aviser. Eller, når der var tale om lidt højere stillinger, i de store landsdækkende dagblade.


I dag har internet næsten totalt overtaget jobannoncering fra de trykte medier. Stort set ingen bruger i dag alene papirbaserede aviser, magasiner eller fagblade til at søge efter medarbejdere.


Begge metoder har dog deres fordele og ulemper. Derfor har Ofir med sit unikke jobunivers taget det bedste fra begge verdener.

Ingen andre steder i Danmark kan I på samme fleksible og effektive måde kombinere stillingsannoncer på Ofir.dk med målrettet annoncering for jobs på branche-websites og i jobmiljøer - med lokalaviser, fagmedier og interesse-magasiner på både tryk og online.


I Ofirs jobunivers kan I skræddersy jeres stillingsannoncer, så de rammer præcist de kandidater, I er på udkig efter. Udvalgt efter fag, uddannelse, knowhow og geografi.


Kombinerer I jeres annoncering med jobs i Ofirs jobunivers med opslag på jeres virksomheds egen webside og i sociale medier, kan interesserede kandidater få et fint indtryk af den virksomhed, der søger folk.


Det er vigtigt i en tid, hvor information flyder lynhurtigt på kryds og tværs af medier og platforme døgnet rundt og overalt.