Ansætte


Når I skal rekruttere nye medarbejdere til jeres virksomhed, er det ikke lige meget, hvordan processen omkring at ansætte gribes an. Tag Ofirs jobunivers til hjælp.


At ansætte nye medarbejdere er en langvarig og ofte kompliceret proces.


Der er nemlig mange ting, som man skal tage hensyn til undervejs: Lige fra beslutningen om at ansætte er taget, indtil man kan sige god dag og velkommen til den eller de nye medarbejdere.


Hos Ofir har vi beskæftiget os med jobannoncer i over 30 år – siden 1996 med jobformidling via internet.


Det har givet os en enestående knowhow omkring ansættelse af nye medarbejdere. Erfaringer, som vi har lagt i vores jobunivers – og som vi gerne videregiver til de mange virksomheder, der hver dag henvender sig til os om stillingsannoncer.


Brug derfor Ofirs effektive jobunivers til at placere stillingsannoncer efter jeres nye medarbejdere.


Jobuniverset er centreret omkring Ofir.dk, men universet omfatter også hundreder af andre medier og jobmiljøer, der arbejder tæt sammen med Ofir.


Partnerne i jobuniverset er bl.a. mange fagportaler, branche-websites, online magasiner, lokalaviser og printmedier.


Investér også i markedets bedste e-rekrutteringssystem, Ofirs E-rekrutteringsløsning, der assisterer jer i hele processen med at ansætte nye folk. Fra jobannoncer, over registrering af og kommunikation med ansøgere til booking af jobsamtaler og ansættelse af den bedste kandidat.