Ansættelsessystem – bedst med Ofirs E-rekrutteringsløsning


Rekrutterings-processen kan gøres mere overskuelig og effektiv ved at anvende et godt ansættelsessystem. Bedst på markedet er Ofirs E-rekrutteringsløsning, der hjælper med hele logistikken omkring rekrutteringen. Brugervenligt, fleksibelt og tidsbesparende.


De fleste virksomheder styrer deres ansættelser og rekruttering på den gammeldags maner – nemlig manuelt.


Opgaven kunne gøres meget nemmere og mere effektivt ved at benytte software, som alle, der er involveret i virksomhedens ansættelser, har adgang til.
Markedets bedste ansættelsessystem er Ofirs E-rekrutteringssystem , der klarer hele logistikken omkring virksomhedens rekruttering. Systemet husker alle detaljer - og risikoen for, at man glemmer noget undervejs, er minimal.


Fik I f.eks. tjekket, om I ikke allerede havde en tidligere ansøger i databasen, som passede til det nye job? Fik I indrykket stillingsannoncen de rigtige steder? Er alle, der skal informeres, holdt up-to-date med processen? Overholder I alle regler for persondata sikkerhed?


Man kan selvfølgelig forsøge at styre rekrutteringsprocessen med et system på papir, men det vil sjældent være fuldt opdateret med de seneste data. Samtidig bliver det hurtigt uoverskueligt at jonglere med indkaldelser, CV’er og baggrundspapirer i A4-mapper – og masser af papirlapper med beskeder, telefonnumre osv. ved siden af.


Ofirs E-rekrutteringsløsning er markedets mest moderne og brugervenlige ansættelsessystem. Det kan løse alle opgaverne i processen. Fra start til slut. E-rekrutteringsløsningen passer til alle virksomheder, der ansætter nye medarbejdere.