Arbejdskraft søges

Hvis ny arbejdskraft søges til jeres virksomhed, er Ofirs jobunivers det helt rigtige at bruge.

Det er ikke altid nemt at finde gode folk til sin virksomhed. At udvælge de helt rigtige blandt de sikkert mange ansøgninger, virksomheden modtager, tager tid og kræver ressourcer.

Hvis ny eller ekstra arbejdskraft søges til jeres virksomhed, er Ofirs jobunivers det bedste sted at benytte i søgningen.

Jobuniverset er bygget op omkring Ofir.dk og omfatter hundreder af andre medier og jobmiljøer. Fra fagmedier online og brancheportaler, over interessemagasiner til lokale medier på både print og online.

Med alle de mange medier og jobmiljøer i universet har I optimale muligheder for at finde præcist de rigtige, når arbejdskraft søges.

Ofirs jobunivers kan sammensætte en effektiv pakke af stillingsannoncer. Pakken kan f.eks. indeholde faglige medier, som typisk læses af jobsøgende arbejdskraft med den uddannelse, I er på udkig efter.

Pakken kan også tilpasses geografisk, så jeres stillingsannoncer placeres i både online- og printmedier i det område, hvor den nye arbejdskraft søges.

Brug eventuelt markedets bedste e-rekrutteringssystem til jeres jobsøgning. Ofirs E-rekrutteringsløsning kan styre hele ansættelsesprocessen på en brugervenlig måde. Systemet husker alle detaljer – indhold til stillingsannoncer, registrering af og kontakt med ansøgere, booking af jobsamtaler, indgåelse af kontrakter osv.