Barselsvikariat


Har jeres virksomhed en medarbejder i ”lykkelige omstændigheder”? Ofirs jobunivers hjælper med at få et barselsvikariat besat.


Som regel ved man et godt stykke tid i forvejen, når en medarbejder i virksomheden er gravid – og der kan være behov for et barselsvikariat.
Desværre kommer mange for sent i gang med rekrutteringen. Eller ”eftersøgningen” bliver ikke så seriøs, fordi det jo ”bare drejer sig om en midlertidig ansættelse” – og ikke en ny fastansat.
 
Faktum er imidlertid, at ansættelser til et barselsvikariat bør være præcist lige så seriøse som en hvilken som helst anden ansættelse af personale til virksomheden.


Derfor er det vigtigt, at man anstrenger sig for at finde den helt rigtige erstatning. Ud over at ansætte til et barselsvikariat investerer man nemlig i en mulig fremtidig arbejdskraft, fordi vikaren måske på et senere tidspunkt kan være interessant som fast medarbejder i virksomheden.


Ofirs jobunivers kan hjælpe – også når opgaven er besættelsen af et barselsvikariat. Jobuniverset omfatter nemlig i hundredevis af jobmiljøer og medier, hvor man kan annoncere efter nye medarbejdere. Både faste og mere løst tilknyttede til f.eks. et barselsvikariat.


I forbindelse med et barselsvikariat vil man typisk udforme en annonce-pakke, der kombinerer medier, som læses af kandidater med en bestemt faglig baggrund og uddannelse – og medier i det lokale og regionale område, hvor vikariatet skal foregå.