Bogholder søges


Ofirs jobunivers er den nemmeste og hurtigste vej for arbejdsgiver og arbejdstager til at finde hinanden. Også når en bogholder søges.


Specialister skal som regel findes dér, hvor andre tilsvarende branchefolk opholder sig.


Det gælder også for finansfolk som f.eks. bogholdere. De interesserer sig for økonomi og ofte også for erhvervslivet generelt. Derfor vil de helt sikkert være at finde i ét eller flere områder af Ofirs brede jobunivers.


Alle bogholdere er på nettet i dag. De besøger jobsites som Ofir.dk, men de holder sig samtidig orienteret om deres eget fag i andre medier.


Ofirs jobunivers giver en enestående mulighed for at kombinere jobannoncer på Ofir.dk med målrettede annoncer i en række fagmedier og på udvalgte branche-websites, som netop bogholdere og andre finansfolk besøger.


Ved at bruge Ofirs jobunivers, når en bogholder søges, kan I være sikre på at møde mange relevante og dygtige kandidater. Både dem, der aktivt er ude og søge efter et nyt job. Og dem, der er passive jobsøgende, men altid er nysgerrige efter at se, hvad markedet tilbyder af spændende nye udfordringer.


Får I mange ansøgninger på en stillingsannonce, hvor en bogholder søges, kunne det være en fordel for jeres firma at investere i et professionelt e-rekrutteringssystem  som Ofirs E-rekrutteringsløsning.


Ofirs E-rekrutteringsløsning er letbetjent og hjælper med at holde styr på hele den ofte omfattende ansættelsesproces. Fra udformning af stillingsannoncer, over indkomne ansøgninger til booking af interviews, udsendelse af svarbreve og selve ansættelsen af den udvalgte kandidat.