CV søgning

Det kan være en tidskrævende proces at finde de rigtige medarbejdere. I forbindelse med annoncering i Ofirs jobunivers er der adgang til CV søgning.

Internet er blevet centrum for næsten al jobsøgning og rekruttering af nye medarbejdere. Både arbejdsgivere og job kandidater går online for at finde hinanden.
Ofirs jobunivers er det mest effektive værktøj til rekruttering af nye ansatte. På alle niveauer, for alle brancher og industrier – og i alle dele af landet.


Jobuniverset er centreret omkring Ofir.dk, der besøges af tusinder af  mennesker året rundt. Men Ofirs jobunivers er meget mere.


I jobuniverset indgår også hundreder af andre medier og jobmiljøer. Fra fagmedier og branche portaler, over interesse-magasiner med store læsertal, til lokale medier og landets mest læste avis, Søndagsavisen.


Som arbejdsgiver kan man sammensætte pakker, der kombinerer de mest oplagte medier til at finde de typer medarbejdere, der er brug for. I annoncerer præcist dér, hvor målgrupperne læser annoncer.


Virksomheder, der annoncerer i Ofirs jobunivers, har også adgang til CV søgning på Ofir.dk. Her lægger mange jobsøgende præsentationer af sig selv, som interesserede arbejdsgivere kan studere nærmere.


CV søgning har bl.a. den fordel, at man hurtigt og nemt kan finde frem til kandidater, der matcher de behov, jeres virksomhed har for nye medarbejdere.


CV søgning er et godt supplement til jobannoncering, men kan sjældent stå alene. Udnyt derfor muligheden for at kombinere både CV søgning og stillingsannoncer i Ofirs jobunivers.