E-rekruttering eller online rekruttering

E-rekruttering, eller nærmere sagt rekruttering via internettet, er i dag den mest almindelige måde at finde sine nye medarbejdere på og for jobsøgere er det den mest effektive måde at finde deres nye arbejdsgiver på. Men internettet er imidlertid stort og tilbuddene for e-rekruttering er mange, så hvordan griber I det an?
Skaber I f.eks. et klart billede af, hvilken type person og hvilke kvalifikationer jeres drømmemedarbejder skal have, før I kaster jer ud i jobannoncering og rekruttering?

Hvis ikke I har den klarhed, inden I søger, risikerer I, at jeres rekruttering tiltrækker kandidater, som ikke passer til jeres ønskede jobprofil. En succesrig rekruttering indeholder mange elementer, der alle kræver omhyggelig og seriøs håndtering. I sidste ende er hovedformålet jo at finde og ansætte lige præcis den eller de personer, man har brug for.

Mange danske virksomheder styrer fortsat deres ansættelser og rekruttering manuelt. Det tager tid, kræver ressourcer og mange medarbejderes involvering, og man står ofte med en fornemmelse af, at man har glemt noget undervejs. Er jobbeskrivelsen skarp nok? Blev stillingsannoncen indrykket i de rigtige medier? Fik I undersøgt om en tidligere ansøger var relevant og kunne overtage det pågældende job? Eller hvordan med dét at sorterer ukvalificerede ansøgere fra med det samme! Hvem styrer alle de dokumenter kandidaterne sender med deres ansøgning?

Ofirs E-rekrutteringsløsning er markedets bedste software til e-rekruttering

Systemet hjælper med hele søge- og ansættelses-processen, når I skal søge efter nye medarbejdere.
Ofirs E-rekrutteringsløsning er perfekt til rekruttering for det indeholder alle de funktioner og features, der er brug for i et ansættelsesforløb. Systemet passer til både de små, mellemstore og større virksomheder.

Vores E-rekrutteringsløsning assisterer i hele den komplicerede og tidskrævende proces, en rekruttering kan kræve.
Fra jobannoncering og registrering af indkomne ansøgninger, over kommunikation med kandidater
til booking af jobsamtaler og udfærdigelse af ansættelseskontrakter.

E-rekruttering kan være den optimale løsning for jeres firma. Og vores E-rekrutteringsløsning er det mest moderne og brugervenlige system, der kan løse alle disse opgaver fra start til slut. Det er nemt at bruge – både for den rekrutterende arbejdsgiver, HR-afdelingen og for de ansøgere, der kontakter jeres virksomhed.
Nu er systemet på plads, men hvad med den bekymring om hvorvidt I kommer bredt nok ud med jeres annoncering? Lad Ofir jobunivers hjælpe med jeres rekruttering. Her sammensætter I en pakke af medier og jobmiljøer, der rammer præcist den målgruppe af kandidater, som I er på udkig efter: Geografisk, fagligt, uddannelsesmæssigt, erfaringsmæssigt osv.

IT-rekruttering

Søger I ofte efter eftertragtede IT-folk på det danske arbejdsmarked, så er Ofir jobunivers et perfekt valg til den effektive IT-rekruttering. IT-rekruttering foregår jo næsten udelukkende via nettet, og IT-folkene er ofte online døgnet rundt, så det er helt naturligt for dem at kigge efter ledige stillinger eller diskutere jobmuligheder på nettet.
De fleste danske IT-folk kender Ofirs spændende jobunivers. Brug derfor Ofir.dk til jeres IT-rekruttering og Ofir jobunivers, når I skal indrykke jeres stillingsannoncer. Så kan I nemlig være sikre på, at rigtigt mange af Danmarks dygtige IT-folk bliver klar over, at I har ledige IT-jobs.

I slår to fluer med ét smæk: I finder jeres nye IT-folk, og I markedsfører samtidig jeres virksomhed over for mulige nye kunder, partnere, leverandører og offentligheden. Via Ofirs jobunivers er der adgang til et bredt udvalg af både online- og printmedier. Fra lokalaviser, online fagblade og branche-sites, lokale medier, web-udgaver af populære magasiner, niche-jobportaler og printmedier. Ofir jobunivers er det bedste sted at lægge dine stillingsannoncer, når I vil være sikre på at finde de helt rigtige folk til jobbet. I Ofir jobunivers er online rekruttering effektiv og hurtig.

Skræddersyet online rekruttering

Ved at kombinere stillingsannoncer med udvalgte medier fra jobuniverset på Ofir.dk kan I skræddersy en pakke til online rekruttering, der rammer de ønskede medarbejdertyper meget præcist. Intet andet sted finder man en så effektiv og målrettet online rekruttering.