ERP job


De fleste lidt større virksomheder har i dag et ERP system, der hjælper med at styre administration og drift. Dygtige ERP specialister er altid på udkig efter et godt ERP job.  


I de seneste par årtier er begrebet ERP blevet almindeligt, og de fleste mennesker ved, hvad det står for ERP – Enterprise Ressource Planning – er virksomhedssystemer, som kan en del mere end traditionelle økonomiprogrammer.


ERP systemer er derfor blevet populære i især mellemstore og store virksomheder, der lader systemerne hjælpe med at styre administration, drift, indkøb, HR, produktion, salg, lager, distribution osv. Også mindre virksomheder er begyndt at få ERP, men som regel i mindre avancerede udgaver.


Den voksende udbredelse af ERP systemer betyder, at der er rift om de dygtige ERP folk – og at man ofte ser annoncer, der tilbyder et godt ERP job.


Dygtige ERP folk har nemlig i perioder været mangelvare. Og dem, der er ledige på markedet, kan være svære at finde og lokke.


Hos Ofir kender vi ERP området ud og ind. Derfor har vi gennem årene hjulpet mange virksomheder og ERP folk til at finde hinanden.


Ofirs unikke jobunivers gør det meget effektivt at annoncere med et ERP job.  Via universet kan man nemlig både lægge en jobannonce på Ofir.dk og samtidig i andre medier, som ERP specialister læser. Det kan f.eks. være online-udgaver af fagblade, niche-portaler eller særlige branche-websites.