Find ansat

Ofirs jobunivers er det helt rigtige sted at bruge, når opgaven lyder ”find ansat” til f.eks. en bestemt stilling i jeres virksomhed.

Det er ikke altid nemt at finde nye medarbejdere til sin virksomhed. At udvælge den helt rigtige af de sikkert mange ansøgninger, virksomheden modtager, tager tid og kræver ressourcer.

Ofirs jobunivers er det helt rigtige sted at benytte, hvis opgaven lyder på find ansat til f.eks. en ny post i jeres organisation.

Jobuniverset er centreret omkring Ofir.dk og omfatter hundreder af medier og jobmiljøer. Fra fagmedier online og branche-portaler, over interesse-magasiner og lokale medier til Danmarks mest læste avis, Søndagsavisen.

Med alle de mange medier og jobmiljøer i universet har I optimale muligheder for at finde den helt rigtige kandidat til jeres virksomhed.

I Ofirs jobunivers kan man nemlig sammensætte en effektiv pakke af stillingsannoncer til opgaven Find Ansat til min virksomhed.

Pakken med stillingsannoncer kan f.eks. indeholde faglige medier, som gæstes af jobsøgende med præcist den uddannelses- og erfarings-mæssige baggrund, I har brug for til den stilling, I har sat et Find Ansat skilt på.

Pakken kan også tilpasses geografisk, så jeres stillingsannoncer via Ofirs jobunivers placeres i både online- og printmedier, som udkommer i det område, hvor jeres virksomhed ligger.