Find ledige

Ofirs jobunivers er det helt rigtige sted at bruge, når opgaven lyder ”find ledige” til en række stillinger i jeres virksomhed.

Det er ikke altid nemt at finde nye medarbejdere til sin virksomhed. At udvælge de helt rigtige af de sikkert mange ansøgninger, virksomheden modtager, tager tid og kræver mange ressourcer.

Ofirs jobunivers er det bedste sted at benytte, hvis opgaven lyder på find ledige til et antal åbne stillinger i jeres organisation.

Jobuniverset er centreret omkring Ofir.dk og omfatter hundreder af andre medier og jobmiljøer. Fra fagmedier online og branche-portaler, over interesse-magasiner og lokale medier til Danmarks mest læste avis, Søndagsavisen.

Med alle de mange medier og jobmiljøer i universet har I optimale muligheder for at finde de helt rigtige ansatte til jeres virksomhed.

I Ofirs jobunivers kan man nemlig sammensætte en effektiv pakke af stillingsannoncer til opgaven ”find ledige til min virksomhed”.

Pakken med stillingsannoncer kan f.eks. indeholde faglige medier, som gæstes af jobsøgende med præcist den uddannelses- og erfarings-mæssige baggrund, I har brug for til de stillinger, I har sat Find Ledige skilte på.

Pakken kan også tilpasses geografisk, så jeres stillingsannoncer via Ofirs jobunivers placeres i både online- og printmedier, som udkommer i det område, hvor jeres virksomhed ligger.