Find nyt personale

Hvis opgaven hedder ”find nyt personale”, er Ofirs jobunivers det helt rigtige sted at kontakte. Universet omfatter hundreder af medier og jobmiljøer, som læses af præcist det personale, I gerne vil finde.

I gamle dage satte man sine jobannoncer i lokale aviser. Eller, når der var tale om lidt højere stillinger, i de store landsdækkende dagblade.

I dag har internet næsten totalt overtaget, når opgaven f.eks. lyder find nyt personale til virksomhedens ledige stillinger. Stort set ingen bruger alene papirbaserede medier til at annoncere efter nye medarbejdere.

Som noget unikt giver Ofirs jobunivers mulighed for at kombinere både online og medier på print. Ofir tager simpelthen det bedste fra begge verdener.

I Ofirs jobunivers kan man sammensætte pakker med stillingsannoncer, som placeres lige præcist dér, hvor man gerne vil finde nyt personale.

Jobuniverset er centreret omkring Ofir.dk, som besøges af mange tusinde jobsøgende. Men universet omfatter samtidig hundreder af andre medier og jobmiljøer. Fra fagmedier online og branche-portaler, over interesse-magasiner og lokale medier til Danmarks mest læste avis.

Danmarks bedste e-rekrutteringssystem kan også hjælpe med, når der skal findes nyt personale.

Ofirs E-rekrutteringsløsning styrer hele ansættelsesprocessen. Fra stillingsannoncer, over registrering af og kommunikation med kandidater til booking af jobsamtaler og færdiggørelse af ansættelseskontrakter.

Ofirs E-rekrutteringsløsning er samtidig et meget brugervenligt og overskueligt rekrutteringssystem at arbejde med. Både for arbejdsgiveren og for ansøgerne.