Hjælp til ansættelser


Ofirs jobunivers er det bedste og mest effektive sted at lægge sine stillingsannoncer, fordi der her er store chancer for at finde de helt rigtige kandidater.


Langt hovedparten af det danske jobmarked ligger i dag online. De tider, hvor weekendens papir-aviser kom bugnende side op og side ned med stillingsannoncer, er historie.


Online-rekruttering har mange fordele, men har også sine udfordringer.  Man skal nemlig fortsat gøre tingene rigtigt for at sikre sig de bedste folk til ens ledige jobs – og man skal passe på, at  ansættelses-processen ikke bliver uoverskuelig, tidskrævende og ineffektiv.


Ofirs jobunivers er Danmarks mest effektive vej til at finde nye medarbejdere. Universet giver den helt rigtige hjælp til ansættelser.


I centrum af jobuniverset ligger Ofir.dk, men universet omfatter også hundreder af andre medier og jobmiljøer: Det kan være online fagblade og branche-sites, lokale medier, web-udgaver af populære magasiner, niche-jobportaler og printmedier.


Ved at kombinere stilllingsannoncer på Ofir.dk med udvalgte medier fra jobuniverset kan man skræddersy en pakke, der rammer de ønskede medarbejdertyper meget præcist. Intet andet sted finder man en så effektiv hjælp til ansættelser.


Mange virksomheder kan drage fordel af at bruge et godt e-rekrutteringssystem. Det giver nemlig også god hjælp til ansættelser af nye medarbejdere.


Det bedste på markedet er Ofirs E-rekrutteringsløsning, som både er let at betjene og meget effektivt i sin styring af hele rekrutteringsprocessen: Fra beslutningen om at søge nye medarbejdere, over jobannoncer og kontakten med ansøgere til booking af jobsamtaler.