HR system


Markedets bedste software til e-rekruttering hjælper med hele ansættelsesprocessen, når I skal have nye medarbejdere. Spar tid og ressourcer med Ofirs E-rekrutteringsløsning.


I dag er et af de største problemer inden for seriøs jobrekruttering at holde styr på kandidater og den tilhørende korrespondance.


Alt for ofte oplever jobsøgende en uprofessionel og lemfældig behandling hos arbejdsgivere. Det gør kandidaterne utrygge og sender samtidig et signal om, at denne arbejdsgiver er lidt ligeglad med folk, der gerne vil arbejde for ham.


Ikke ligefrem en god branding. Hverken over for ansøgere eller andre, der måtte interessere sig for virksomheden.


Derfor er det vigtigt for alle virksomheder at have styr på deres personale og deres HR-processer. De har brug for et godt HR system.


Glade ansatte og et godt image blandt mulige nye medarbejdere er enormt vigtigt nu til dags, hvor online-nyheder og sociale medier lynhurtigt kan påvirke en virksomheds image. Til det gode eller til det mindre gode.


Ofirs E-rekrutteringsløsning er markedets mest brugervenlige, mest komplette og mest effektive system til rekruttering. Det hjælper med logistikken i hele ansættelsesforløbet – fra jobannoncen, over registrering af og kommunikation med ansøgere til booking af jobsamtaler og håndtering af kontrakter og arbejdsaftaler.


Ofirs E-rekrutteringsløsning er vejen til et godt HR system.