HR Træfpunkt


Træfpunkt Human Resources® er Danmarks største og mest velbesøgte HR Træfpunkt.


Organisationen Dansk HR – tidligere Personalechefer I Danmark -  står bag landets største HR Træfpunkt: Den årlige Træfpunkt Human Resources® messe.
Den er et vigtigt forum og HR træfpunkt for alle mennesker, der arbejder med personale og i Human Resources funktioner.


Træfpunkt Human Resources® kan man således møde både konsulenter og folk fra virksomheders personaleafdelinger.


På messen har de alle et rigtig godt forum til at informere sig om de nyeste trends i HR og udveksle erfaringer med ligesindede.


Træfpunkt Human Resources® holdes i København og besøges traditionelt af mange fagfolk. Desuden er messen et populært samlingssted for leverandører, fordi de her har det oplagte sted til at præsentere deres nye produkter, it-systemer, kursustilbud osv.


Sidst, men ikke mindst, bruges Træfpunkt Human Resources® flittigt som branchens største og mest effektive mulighed for at networke og møde kolleger på tværs af stillinger, virksomheder og geografi.


Det årlige HR træfpunkt arrangeres af Dansk HR, som er landets største forening for HR-direktører, HR-chefer, HR-ansvarlige og HR-konsulenter. Medlemmerne kommer både fra den private og den offentlige sektor.


I Dansk HR kan medlemmerne – ud over det store Træfpunkt Human Resources – deltage i ERFA-grupper og netværksmøder, der behandler aktuelle HR emner. Foreningen stiller desuden rådgivning til rådighed inden for emner som  HR, jura og psykologi.