IT rekruttering


Dygtige it-folk er blandt de mest eftertragtede på det danske arbejdsmarked. Brug Ofirs jobunivers til den effektive IT rekruttering.


Med de senere års nye fænomener som sociale medier, skyen og nye online betalingsmåder har de fleste virksomheder brug for flere og endnu dygtigere it-medarbejdere. Folk, som er helt opdaterede på den teknologiske udvikling.


I dag foregår IT rekruttering næsten udelukkende via nettet. It-folkene er ofte online døgnet rundt, så det er helt naturligt for dem at kigge efter ledige stillinger eller diskutere jobmuligheder på nettet.


Alle it-folk i Danmark kender Ofirs store og spændende jobunivers. Brug derfor Ofir til jeres IT rekruttering og til at indrykke jeres stillingsannoncer.  Så kan I være sikre på, at rigtigt mange af Danmarks dygtige it-folk bliver klar over, at I har ledige it-jobs.


Samtidig sørger den brede og effektive eksponering i Ofirs jobunivers for, at jeres virksomhed bliver mere kendt. Ikke kun hos it-folkene, som I går efter. Men hos alle der besøger Ofir.


På den måde slår I to fluer med ét smæk: I finder jeres nye it-folk, og I markedsfører samtidig jeres virksomhed over for mulige nye kunder, partnere, leverandører og offentligheden.


Lad stillingsannoncerne i Ofirs jobunivers være kernen i jeres IT rekruttering. Men brug også andre  værktøjer som supplement:


  • Udnyt jeres eget og jeres it-medarbejderes personlige netværk
  • Brug konferencer og erfa-grupper
  • Brug e-rekrutteringssystemer som Ofirs E-rekrutteringsløsning til at styre jeres ansættelser