Jobannoncering i Søndagsavisen


Brug Ofirs unikker jobunivers til jeres rekruttering. Jobannoncering i Søndagsavisen er en del af universet.


Søndagsavisen er Danmarks mest læste avis og samtidig en vigtig del af Ofirs jobunivers, der er landets mest effektive kanal til stillingsannoncer og rekruttering af nye medarbejdere.


Beslutter I jer for jobannoncering i Søndagsavisen og kombinerer med andre medier og jobmiljøer i Ofirs jobunivers, er I garanteret den bedst mulige eksponering for jeres stillingsannoncer, man kan få.


Med jobannoncering i Søndagsavisen og i Ofirs jobunivers får I kontakt med både aktivt jobsøgende og med de passive, som læser annoncerne af nysgerrighed. De er også vigtige at ramme, fordi de er med til at skabe et godt image af jeres virksomhed.


Samtidig sikrer kombinationen af Ofirs jobunivers og jobannoncering i Søndagsavisen, at I kan udvælge lige præcist de områder, hvor I gerne vil have jeres stillingsannoncer bragt.


Det kan f.eks. være bestemte geografiske områder, og Søndagsavisen dækker hele landet med forskellige udgaver af avisen.


Men det kan også være mere faglige kriterier, I går efter. Her står Ofirs jobunivers meget stærkt med de mange jobmiljøer, fagmedier, niche-websites, interesse-magasiner og lokale medier, der er tilknyttet universet.


Kontakt Ofir og/eller Søndagsavisen for flere informationer om den optimale jobannoncering.