Ledig ansat

Er I på udkig efter en ledig ansat til jeres virksomhed, gøres det bedst og mest effektivt gennem Ofirs jobunivers.

Det er ikke altid nemt at finde gode folk til sin virksomhed. At udvælge de helt rigtige blandt de sikkert mange ansøgninger, virksomheden modtager, tager tid og kræver mange ressourcer.

Er I på udkig efter en ledig ansat til jeres virksomhed, kan søgningen gøres bedst og mest effektivt ved hjælp af Ofirs jobunivers. Det tilbyder en række muligheder, som man ikke finder andre steder.

Jobuniverset er bygget op omkring Ofir.dk og omfatter samtidig hundreder af andre medier og jobmiljøer. Fra fagmedier online og branche-portaler, over interesse-magasiner til lokale medier på både print og online.

Med alle de mange medier og jobmiljøer i Ofirs jobunivers har I optimale muligheder for at finde en ledig ansat med den helt rigtige profil, uddannelse og erfaring.

Ofirs jobunivers kan sammensætte en effektiv pakke af stillingsannoncer. Pakken kan f.eks. indeholde faglige medier, som typisk læses af jobsøgende med den uddannelse, I er på udkig efter.

Pakken kan også tilpasses geografisk, så en ledig ansat kan findes gennem stillingsannoncer i både online- og printmedier i det område, hvor han eller hun bor.

Tag eventuelt markedets bedste e-rekrutteringssystem til hjælp. Ofirs E-rekrutteringsløsning kan styre hele ansættelsesprocessen på en brugervenlig måde. Systemet husker alle detaljer – indhold til stillingsannoncer, registrering af og kontakt med ansøgere, booking af jobsamtaler, indgåelse af kontrakter osv.