Ledig ansatte

Ofirs jobunivers er den bedste og mest effektive vej til at finde ledig ansatte til jeres virksomhed.

Er I på udkig efter ledige ansatte, kan søgningen gøres bedst og mest effektivt ved hjælp af Ofirs jobunivers. Det tilbyder en række unikke muligheder, som man ikke finder andre steder.

Jobuniverset er bygget op omkring Ofir.dk og omfatter hundreder af medier og jobmiljøer. Fra fagmedier online og branche-portaler, over interesse-magasiner til lokale medier på både print og online.

Med alle de mange medier og jobmiljøer i Ofirs jobunivers har I optimale muligheder for at finde ledige ansatte med den helt rigtige profil, uddannelse og erfaring til jeres virksomhed.

I Ofirs jobunivers kan man sammensætte en effektiv pakke af stillingsannoncer. Pakken kan f.eks. indeholde faglige medier, som typisk læses af jobsøgende med den uddannelse, I er på udkig efter.

Pakken kan også tilpasses geografisk, så ledige ansatte kan findes gennem stillingsannoncer i både online- og printmedier i det område, hvor de bor – og virksomheden har jobbene.

Tag eventuelt markedets bedste e-rekrutteringssystem til hjælp. Ofirs E-rekrutteringsløsning kan styre hele ansættelsesprocessen på en brugervenlig måde.

Systemet husker alle detaljer – indhold til stillingsannoncer, registrering af og kontakt med ansøgere, booking af jobsamtaler, indgåelse af kontrakter osv.